Monday, January 23, 2012

Sudah Bersawang

Assalamualaikum^^

Pasti saat ini ada yang tertanya kemana hilangnya lily, tanpa cerita sunyi sepi.. namun lily tahu tiada sorang pun yang tanyakan lily.. huh.. lily berimagine sendiri.

Blog lily ditinggalkan tanpa new entry..mungkin ada yang meng-unfollow lily sebab blog dah penuh sawang..sobsob.. lily mintak maaf, bukan lily sengaja.. namun lily redha.

tapi sebenarnya..

lily kurang sihat ,demam dalam beberapa hari ini ! lily tak dapat nak online sebab boleh pening kepala lily menghadap cahaya laptop..sebab tu blog lily di tinggal bersawang _ sawang habuk.

Dan  hari ini dengan bangganye meng_updete blog... ada banyak story nak lily sampaikan harini kalau tak sempat sambung esok.... kehkeh..lily baru buang semua sawang blog dan edit edit blog lily yang semak serabut.. sekarang simple, tak serabut dah.

ok tak blog baru edit lily ni? komen sikit..-.-'

4 comments:

nasha sanza said...

cantik dah kemas kak lily..suka! ciannya kak lily demam yek..dah makan ubat? maklumlah sekarang nie cuaca tak menentu..hmm:(

Intan Wandalaara said...

@nasha sanza yela kan.. cuaca tak tentu.. tapi skg dh sehat.. besok boleh p raya.. kumpul angpau.. hehe :)

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Intan Wandalaara said...

@Niena Sofea hi.. insyaallah akan kak lily join ye :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna