Saturday, March 3, 2012

Sharing Is Caring !

Assalamualaikum^^
Hello Reader,


Sebenarnya hari ni lily tak dak story nak cerita, hujan lebat nak keluar pun tak de mood, padahal banyak urusan yang perlu dibuat kat luar.. Oleh kerana keadaan malas menusuk dalam diri, lily ambil keputusan untuk duduk kat rumah je.

Opening my blog dah dua tiga puluh juta kali dah dari tadi, tapi masih ziro tanpa update untuk this month, dok melenggu mati kutu babi tak tahu apa nak taip.. tapi lily buat BW tadi..semua lily jelajah..

Sekarang lily tengah menaip entry ni pun ikut apa yang terlintas difikiran je.. sebab apa yang perlu lily sampai tak mau bergabung dengan idea.. oh ye.. hari ni ada wedding my friend sebenarnya, tapi malasnya nak bersiap untuk pergi.. lagi hujan pulak.. perasaan membuak-buak untuk dok rumah diam2..

Oh my dior, i'm so sorry ya ! kita jumpa next time okey.

Bila hujan perut jadi lapar giler, baru teringgat yang bertapa ruginya tak makan free tadi.. sobsob..

Apa nak buat sekarang, tangan sedang menaip, mata tengok tv sampai pecah tajuk 'laila isabella'.. cerita yang agak makan zaman yang lily dok ulang-ulang tengok..

Ok, hujan pun masih mengagahkan dirinya tak nak berhenti, lily nak tamatkan entry kali sampai disini jelah..
harap anda faham apa yang lily sampaikan ni ok.
namun sebenarnya lily pun tak faham..

Apa aku merepek ni ?! okkey tido !

Terima kasih sebab sudi baca entry lily.
 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna