Saturday, November 19, 2011

"3rd Giveaway By Yana"

Assalamualaikum 
Selamat Malam.. Tah mengapa malam ni lily mengantuk sangat-sangat dan macam berat 10 kilo beras yang dah bertenggek kat kelopak mata comel lily ni.. tak boleh tahan lagi.. padahal banyak lagi kerja yang harus lily selesaikan.. 
Nak update entri panjang berjela pun malas tapi ada rajin sikit nak join Giveaway by yana.. sedang jalan-jalan sambil menguap tadi lily tengok ada giveaway yang menarik dan nak join.. tu yang update ni.. kalau tak.. dah bum ni.. ^^
Sambil mata layu menguap tu jangan cakap la hampir 700 kali kot non stop !
ok teruskan.. 



peraturannya adalah :
  • -Buat entry bertajuk "3rd Giveaway By Yana"
  • -Letak banner diatas dan linkkan ke entry/blog Yana
  • -Tag 3 orang rakan 
  • -Tinggalkan link entry di coment bawah ni oke
  • -Bantu VOTE Yana kat sini >TEKAN<
TARIKH TAMAT CONTEST?
20/12/2011

HADIAH?
HANDBAG/MARY KAY PRODUK/SHAWLS/TOPUP

p/s : Bestkan.. kalau nak join klik yana. Sekarang lily nak tido dulu..bye si cantik lagi hensem *_^)v

3 comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna