Saturday, December 31, 2011

Blog Hanya Dari Mata Mini Give-Away :TQ Followers!

Assalamualaikum

Jauh perjalanan luas pemandangan.. lepas tu jumpa giveaway.. ada 2,3 giveaway yang lily jumpa dan lily belum join lagi.. harini lily nak join banyak-banyak sebelum masuk tahun baru lagi beberapa jam saja untuk memenuhkan entry tahun 2011..


masih sempat lagi kan ? ok sempat !jadi , anda nak join klik banner ok.



Syarat-syaratnya mudah : 

1. Buat entry tajuk "Blog Hanya Dari Mata Mini Give-Away :TQ Followers!" & link ke blog HDM
2. Follow blog HDM & letakkan gambar hadiah seksi tu.
3. Tag 2 orang blogger lain yang hot, sexy dan baik serta 'paksa' dia join G.A ni. *kehkehkeh
4. Tinggalkan URL di komen entry ini
5. Doa banyak-banyak, nama anda ada ONG! 

Tarikh tutup : 31 Disember 2011 (Sabtu) , Jam 12.30 tengah malam
Penentuan Pemenang : Tangan bertuah aku *sebab Random.Org selalu tak sayang aku. Jadi tak mau guna!*



tag ?
>>http://sirambotmaggi.blogspot.com/
>>http://saranghae-ou-kyuhyun.blogspot.com/
>>http://fieynason9diary.blogspot.com/
>>http://daricahayamataku.blogspot.com/
>>http://mishluvie.blogspot.com/
 


2 comments:

Innanie | Ariffin said...

kak, saya dah check... dkt comment entry 1st G.A, mungkin akak tak drop link entry akak kot. tapi jgn risau, disebabkan saya dah check tarikh entry, jadi saya ltak link akak no 123. gudlak

Intan Wandalaara said...

@Innanie | Ariffin hi.. terima kasih ye :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna