Saturday, December 31, 2011

First Giveaway By Ezatee And Ain.

Assalamualaikum

Jauh perjalanan luas pemandangan.. lepas tu jumpa giveaway.. ada 2,3 giveaway yang lily jumpa dan lily belum join lagi.. harini lily nak join banyak-banyak sebelum masuk tahun baru lagi beberapa jam saja untuk memenuhkan entry tahun 2011..

jadi , anda nak join klik banner ok.



Hi.. dear Ezatee and Ain, Hari ini kak lily join giveaway anda.. memperkenalkan nama kak lily, Intan Wandalaara.. Mama yang berikan nama tu.. cantik kan ? kak lily dah 26 tahun 2012 ni.. tapi muka kak lily still memang akan nampak macam baby lagi.. hehe.. awet muda. kak lily berbloging sejak mei 2011 tapi masa tu daftar je tak aktif pun.. kak lily aktif masa bulan 7 sampai la sekarang..  kak lily pun ada buat giveaway jugak lagi seminggu kot nak tamat.. kalau nak join klik sini.. ok bye !

TAG :

>> http://sirambotmaggi.blogspot.com/
>>http://saranghae-ou-kyuhyun.blogspot.com/
>>http://fieynason9diary.blogspot.com/
>>http://daricahayamataku.blogspot.com/
>>http://mishluvie.blogspot.com/



No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna