Sunday, December 11, 2011

Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff

Assalamualaikum


Syarat-syarat Menyertai ;


1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAUAida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)

Tag :
nana
dain

2 comments:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak wish gud luck .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

Niena dah klik advertlets awk .. =)

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

Intan Wandalaara said...

@Niena Sofea salam kenal :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna