Thursday, December 8, 2011

Target Lily Sudah Sampai ♥



Assalamualaikum^^
Wahh..wah.. ape yang seronok sangat tu kak lily?'' kenet lily tanya kat lily. '' Tak de apa-apa pun hanya kak lily nak sebarkan kat semua orang yang hari ini kak lily happy sangat.. hakhak.
eh.. kenapa pulak tu? haa.. ni la lily nak habaq ni.

Dialog antara lily dan kenet kesayangan lily. Korang pun nak tanya jugak ke kenapa lily happy ni ?
okey lily bagi tahu ye.. sebenarnya target lily sudah sampai.. nak tengok ke.? jom datang sini.. lai..lai..

Nampak tak follower lily dah sampai 500 terlebih pulak 1 tak dan nak capture. Pencapaian lily dapat semalam adalah dalam masa 4 bulan sahaja lily berbloging..  ''Alah lily ni follower dah 500 pun nak kecoh'' suara hati sapa la tu kan.. ?? bukan lily nak kecoh ke apa ke.. lily cuma nak umum kan korang semua bila target lily dah sampai lily akan buat satu GiveAway yang sulung untuk korang semua.

Menarik tak ? lily dah dapat sponser dari sponser untuk hadiah menarik yang bakal korang miliki setelah tamat perlancaran GA lily nanti. suka tak ? hadiah ni lily akan senaraikan pada pukul 10.00 pagi ni  dan selari dengan pelancaran GA sulung lily.

Lily harap korang semua akan join lily dan support lily dimasa GA ini dijalankan ye.. Lily menghargai anda semua.. Terima Kasih juga pada si comel Lyssa Secret yang membantu kak lily..

p/s : Lily harap ramai la yang akan join GiveAway lily yang beranak sulung ini..
p/s 1 : Like PAGE lily .

10 comments:

Qil_H0shi said...

congrat sis lily :)

nasha sanza said...

menarik...join!

Woofer Storm said...

tahniah ya.

follow sini..ada msa sy join ya..

cik puan muda umi said...

@Qil_H0shi :macam yang sya buat ni ke akak?

kalau yg tu,akak cuma tekan reply dekat komen sesapa yg akak nak pastu ada keluar kod,akak taip komen akak lepas kod ni--> < /a>
kalau akak nak letak nama 2 org atau lebih,akak copy dulu kod tadi pastu akak tekan reply dekat komen org ke-2 pastu akak selang satu baris,akak paste kod tadi..so dah ada 2 kod kan?akak tulis je komen akak lepas < /a> bagi setiap kod lpas tu publish je..

kalau dalam entri pulak,saya pkai link je kak..mcm akak buat nama lyssa secret kt dlm entri akak ni..hihi..boleh faham tak saya terang ni kak,sya bab2 terang ni lemah sikit..hihi

Intan Wandalaara said...

@Qil_H0shiThanks ye :)

Intan Wandalaara said...

@nasha sanza jom cepat2 join :)

Intan Wandalaara said...

@Woofer Stormthanks ye.. insyallah kak lily akan follow :)

Cik Muda said...

tahniah..!

Intan Wandalaara said...

@Cik Mudahi.. terima kasih :)

Intan Wandalaara said...

@cik puan muda umiok dear.dh faham :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna