Monday, January 9, 2012

Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

Assalamualaikum


Pagi-pagi buta ni lily nak join giveaway dari Muazfaris.. rasa di hormati seperti dihamparkan karpet merah+pink untuk berikan laluan lily join ga ni kerana owner sendiri yang menjemput lily..
Ok.. nak join jugak ? klic banner ok.


Cara untuk join Giveaway kali ini :


1. Buat satu entri bertajuk - Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012 dan letak gambar di atas serta link ke post ini.

2. Tulis dalam entri - Siapakah watak utama dalam filem terbaru Contraband? Boleh rujuk SINI.

3. Tag 3 orang dalam entri dan pastikan mereka semua tahu tentang Giveaway ini.

4. Like Fan Page (tidak wajib, kalo tak nak pun takpe).

5. Dah siap? Letakkan link entri blog korang dalam ruangan komen berserta akaun Facebook korang.

Itu sahaja cara untuk join GA saya kali ini.  Giveaway ini tamat pada 10 Januari 2012 pukul 9 pagi.


sini jawapannya : Mark Wahlberg watak sebagai Chris Farraday dalam movie Contraband.

Hadiah GA :

Ramai yang tertanya tentang hadiah.. Hadiah kali ini di sponsor sepenuhnya oleh pihak Nuffnangiaitu satu tiket wayang percuma di Cathay e@curve dan juga dapat makan percuma.

Giveway Tiket Wayang

Selain itu, ada juga hadiah Top-Up untuk pemenang yang mendapat tempat kedua iaitu top-up RM20 dan tempat ketiga iaitu top-up RM10. Tetapi ini di sponsor oleh saya.

Tarikh penyertaan dari 8 Januari sehingga 10 Januari 2012 pukul 9 pagi.



tag : nana | cik may | hafiza

p/s : kepada owner : semua lily dah buat.. lily akan suh mereka yang ditag untuk join ok..
so, pilih lily tau.. >,<

4 comments:

Muaz Faris said...

bodek nampakk... kehkehkeh..

insya Allah, semoga berjaya la ye..

CIK MAY said...

tq tag....tapi..tgu free nnt la..tu pun klu tak closing lagi GA ni..hehe

Intan Wandalaara said...

@Muaz Faris insyaallah.. :)

Intan Wandalaara said...

@CIK MAY orait dear :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna