Friday, January 13, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Assalamualaikum

lily join giveaway ni.. hadiah best.. dia kata nak bg kat lily.. horeyy.. errkk betul ke? perasan kan..
ok.. dia kata hadiah untuk 10 orang suh pilih sendiri.. best kan..
cik owner sila pilih lily tau.. sayang you..

jom join ramai2.. klik banner ye..


Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

See? Sama je macam giveaway lepas cuma hadiah pilihan dia kite kasi up skett kann. Tak payah slogan-slogan sebab ini bukan peraduan gores dan menang pong. Ngeee. Giveaway ini berdasarkan hasil UNDIAN. So, sesiapa yang bertuah layak memilih SATU daripada 10 hadiah pilihan. Ingat. Besttt kannnn? Sibuk kepochi-kepochi nak bagi pilihan untuk 10 hadiah tapi mana hadiahnya kannn? Okay let's check it out!

Lily tag sini.. join tau.. babab kang..

nana | cik may | aimi

2 comments:

CIK MAY said...

tag lagi..time kaseh.;) nnt free cket CM join ye..pape pun..gud luck tok lily..;)

Intan Wandalaara said...

hee.. thanks..
nt free join ye.. ni nak tamat dh..
:)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna