Sunday, January 8, 2012

SEGMEN BW SAMBIL MENDERMA

Assalamualaikum

Baru lepas update GA sulung lily tadi, hari ni last.. tapi belum siap lagi.. dok belek-belek link peserta terjumpa segmen ni... so, lily join dulu..
Nak join jugak? klik banner ok.


SYARAT-SYARAT :

1 . Follow blog fyeza dengan Mispyeja ( tak wajib )
2 . join group RAKAN BLOGGER  ( tak wajib jugak )
3 . klik salah satu iklan kami yang ade di blog ni *kami akan klik balik
4 . tempekkan ketat2 banner di atas dan linkkan terus kesini .
5. buat satu entry bertajuk " SEGMEN BW SAMBIL MENDERMA "
6 . Dah siap tinggalkan link entry korang di kotak komen n tagkan 2 org rakan yg mmpunyai iklan di blog mereka , tak kisah lah iklan ppe pun , yg takde iklan pun takpe :) pastikan mereka tahu.

TARIKH TUTUP HUJUNG BULAN 1 2012


tag : nana | fateen

p/s : 100% copy by owner

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna