Tuesday, February 28, 2012

Giveaway Penginapan Homestay Villa di Langkawi

Assalamualaikum^^
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... Menjerit sampai nak tercabut anak tertekak.. terkejut bagai nak mati sebab terjumpa Giveaway Blaque Villa Homestay Langkawi  yang sangat lily idam-idamkan.. lily nak sangat tau ! jangan lupa pilih lily untuk memang...
Apa tah budak lily memekak ni...sakit telinga tau jerit-jerit.. kawan lily sedang sepuh mulut lily.. auww.. sakit la !

Ni lily habaq mai ni.. mami jarum sampai dah.. ok tadi tengah jalan-jalan cari hal pastu jumpa giveaway ni dan terus join.. takut tak sempat tak da masa lagi.. ops ! giveaway apa ni ? ehh..sapa nak pergi langkawi.. ??  jangan banyak tanya join je ok.. tarikh tamat sudah hampir..

To owner : Akan lily promosikan Link Blog dan Giveaway awak..
Untuk Semua orang : sapa-sapa yang bercadang nak bercuti dilangkawi boleh dapatkan penginapan kat sini.
Bagi yang nak join tu cepat sikit sebelum tamat..
Ada tujuh syarat-syarat penyertaan.. mesti buat ok.

1-Terbuka untuk semua.
2-Follow blog (beri komen pada entri-sertai Giveaway Blaque Villa Homestay Langkawi).
3-Linklist Rosebussinessminds atau/dan blaquevillalangkawi.
4-create dan post satu entri / lebih di blog anda tentang
Giveaway Blaque Villa Homestay Langkawi )
-promote Giveaway (hadiah penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi)
-promote blog blaquevillalangkawi
-atau sebarang promosi mengikut kreativiti anda.
5-variasi usaha-usaha lain seperti share, tag, link dan sebagainya akan dinilai.
6-sertakan satu tagline istimewa anda tentang Blaque Villa Homestay Langkawi.
7-maklumkan blog owner/roselangkawi--supaya poin anda dikira!


Nak tengok tak tempat menarik tu ?


Penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi*
(A Villa with 2 rooms)
+

pemandangan Blaque Villa Homestay Langkawi
yang sangat cantik
+

+
RM50 Voucher pengangkutan


Tarikh tutup 1hb Mac 2012.


p/s: 50% copy by owner. join sini.

2 comments:

RoseLangkawi said...

nice meeting u lily..regards from blaque villa homestay langkawi

Intan Wandalaara said...

@RoseLangkawi thanks dear :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna