Wednesday, February 8, 2012

Yeayy.. Lily Memang GA ;)

Assalamualaikum^^


Ni nak habaq sat kat hampa.. satu kampung dah lily dah hebohkan yang lily dapat hadiah best. cuma kat dalam blog belum lagi, ni yang nak kecoh ni..


"Huh ! macam la dapat hadiah best sangat, habis semua orang nak cerita"


Maksud lily nak heboh tu sekadar ingin kongsi kat anda je.. sebab first time sejak lily berblogging dan selama join GA ni lily boleh menang dan dapat hadiah.
Tapi bukan first time menang actually sebelum ni lily pernang menang GA cuma dah hadiah je tak dapat-dapat lagi.. yang kira memang lagi kedua dan pertama kali dapat hadiah.


okey nak tengok apa yang lily dapat? sebelum tu lily nak mention owner punya GA ni dulu! Terima kasih cik nadia disebabkan GA awak , kak lily memang tempat keempat. jadilah kan...


okey ni ha yang lily dapat,




Cantik shawl tu ? lily pakaikan kat adik bongsu lily nama dia Intan Nur Ashikin.. comel tak.. 
ok terima kasih kasih sudi baca entry lily.
 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna