Sunday, March 4, 2012

Tercapai Lagi..


Assalamualaikum^^

Cuaca yang sangat best hari ni.. angin spoi bahasa melayu.. kalau lepak di bibir pantai sambil makan ais cream..
layan syahdu jap.. pantai tunggu lily datang next week.., !

Ok.. setelah sekian lama lily berblogging target lily tercapai lagi.. sejurus dengan niat lily sebelum ni.. jika lily mencapai follower yang ke1500 lily akan mengadakan giveaway buat kali yang kedua..
lagi pun terlalu banyak permintaan dari adik-adik blogger yang lain supaya lily akan mengadakan giveaway.

oleh itu lily akan adakan giveaway pada masa terdekat ni.. tarikh dah ada.. cuma tunggu lily umumkan je..
lily harap ramai la akan join ye..

Sponser untuk giveaway lily pun sudah ada beberapa.. dan lily juga masih mencari lagi yang sudi sponser untuk giveaway kali ni.. kepada yang sudi tu, boleh email lily ok.. email : lilywandalaara@gmail.com

Bukan itu saya hadiah yang hebat ari pihak sponser.. tapi lily sendiri ada menawarkan hadiah yang mungkin berkenan dihati anda.. nak tengok tak..??

Ni dia perfume yang lily tawarkan.. best tak ??
Belum jalan giveaway lagi, tapi lily dah syorkan hadiahnya kan..hee

Setelah  lily umunkan tarikhnya yang mungkin akan dijalankan minggu depan.. Diharap anda jangan malu-malu untuk join ramai-ramai ye.. 
Ok.. chill ya..

Terima kasih sebab sudi baca entry lily.

18 comments:

shat_mashuri said...

hehehe.. nti jgn lupe bg tau cepat2.. jgn lambt2.. hehehe..

Aien Shitobi said...

nak join - nak join ^^

Intan Wandalaara said...

@shat_mashuri insyaallah.. tunggu tarikh sampai :)

Intan Wandalaara said...

@Aien Shitobi hi.. kak lily akan umumkan tarikhnya :)

CikErynnBloom said...

wahhhh xcited sgt nk join =)
tmbh2 lg hadiah mmg brkenan kt hati nyh ..
teruja tgk ralph lauren rocks.. ^^

Ayumi Comot said...

boleh la nk join nih,huhu

Intan Wandalaara said...

@CikErynnBloom hi.. insyaallah minggu depan dear.. :)

Intan Wandalaara said...

@Ayumi Comotjoin ye next week :)

http://khalilahaoki.blogspot.com/ said...

hello! done following u back! ^_^v
wanna join 2! o(^▽^)o

Intan Wandalaara said...

@http://khalilahaoki.blogspot.com/hi.. thanks :)

Aien Shitobi said...

erm , GA ini berlangsung selama brapa bulan ?

Intan Wandalaara said...

@Aien Shitobiinsyaallah sebulan je sayg.. :)

Cik Puan Muda Umi said...

saya nk sponser..tapiiiii hadiah best sgt la kak lily..rugi kalau saya tak join ni..hehe

Intan Wandalaara said...

@Cik Puan Muda Umihi dear.. nak sponser pun boleh join jugak :)
mana tahu rezeki awk kan..

Cik Puan Muda Umi said...

kalau sponser,nanti tak len join GA..hadiah best2 tu..hehehehe

Intan Wandalaara said...

@Cik Puan Muda Umi mana2 je umi.. nak sponser lagi bagus..eheehe nt jgn lupa join tau :)

Dianaa said...

nak buat GA? nak join! :D

Intan Wandalaara said...

@Dianaaok.. nt join tau :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna