Monday, April 23, 2012

Update : Giveaway Dilanjutkan

Assalamualaikum^^

AT-10-TION !
Kepada semua peserta giveaway..
Dingatkan bahawa lily terpaksa lanjutkan sehingga 25hb April 2012 kerana sebab musabab yang tak dapat lily elakkan..

tugas lily sebagai  secretary terlalu sarat sehingga terlepas tarikh tamat dan tak dapat nak update ape-ape.. oleh itu lily menyempatkan diri pagi ni untuk update entry sebelum lily berangkat ke penang atas urusan pejabat.

Diharap awak semua dan awak yang tak sabar nak menang dan awak yang tanya lily bila nak umumkan pemenang dan awak yang cakap lily tipu, bersabar dengan keadaan lily yang tak mengizinkan.

seringkas kata terakhir tarikh tamat lily lanjutkan kepada 25hb selepas tarikh itu lily akan senaraikan nama peserta dan hari sabtu lily umumkan pemenang.. nasib awak,awak,dan semua di tentukan oleh random org ok..

masih sempat lagi untuk join dan masih sempat juga bagi sesiapa yang ada tukar link untuk  diperbetulkan..

semoga tenang menuggu keputusan..
chill ya =)

Doakan lily selamat sampai ke penang hari ini.


Terima kasih sebab sudi baca.

5 comments:

Cik Puan Muda Umi said...

xpe kak lily..take ur time..;)

Tyra Faiera said...

smoga slamat smpai sis. abaikan owg2 yg ckp sis penipu tuh.

AkmaFaizal said...

setia menunggu..cuma klau dh umum pemenang tu..jgnlah cepat2 plak nak cari pemenang baru klau derang lambt bagi detail..kesiannn tau..hehe

Intan Wandalaara said...

@AkmaFaizal Belum pernah buat macam tu.. :)

pika said...

heee...xpe..
bedebar2 ye nk tggu pemenang nye. heee

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna