Monday, April 7, 2014

Cream Magic Ohsem.| #cathy l-glultahione

Assalamualaikum^^

Hi girl :)

saya nak meperkenalkan sunscreen yang mampu mencerahkan kulit malah seluruh badan pun boleh.
harga mampu milik, tapi saya tak jual pun. kuikui..

sapa yang pernah guna cream ni?bestkan.


oleh itu saya dengan gagah mencari magic creme yang ohsem ni. like it.


CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM SPF 130

memang terbaik.



Antara fungsinya:
*mengecilkan pori2
* melembut dan melembab
*memberi effect glowing
*berkesan melindungi kemerahan & bintik2 hitam
*menghilangakn warna kulit tak sekata dan kulit kusam
*melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha dll.


(ulang suara) tengok, boleh guna untuk seluruh badan jugak. jimatkan.


L-Glutathione Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 antara tertinggi di pasaran. Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Gluthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.

L-Glutathione Magic Cream memberi kesan wangian yang sangat harum.

boleh dapatkan dikedai berdekatan anda sekarang.. kat online shopping pun ada banyak yang menjual cream ni.
ok bye.

ehh ehh.. jom follow sini jugak http://instagram.com/intansaffyna :)

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna