Thursday, December 15, 2016

Giveaway by Pulsera MY

Salam Ladiess ♥

TARIKH: 12 DISEMBER 2016 - 16 JANUARI 2017  
Hi, dengan ini saya nak ajak semua join Giveaway yang pertama sekali saya buat bersempena dengan NEW YEAR BRACELET COLLECTION BY PULSERA MY yang hanya akan mula dijual pada tarikh 17 Januari 2017 nanti. Giveaway yang saya buat ni kira macam sneak peak untuk release collection baru dari PULSERA MY. Join Giveaway ini dan anda berpeluang menjadi salah satu daripada 3 pemenang yang akan menerima seutas bracelet exclusively hand made from PULSERA MY.
Ikuti syarat syarat yang mudah dibawah:  
1. Save gambar banner dan link kan ke entry ini. 
2. Mesti letak tajuk entry "Giveaway by Pulsera MY"
3. Copy link entry anda dan paste kan di ruangan komen blog ini. 
4. Post gambar banner di IG personal anda dan tag @pulsera.my dan 3 orang rakan anda. Pastikan IG anda Public ya
(Hanya sekali post sahaja, tak perlu banyak banyak) 
*YANG TAKDE IG TAKPE, BOLEH SKIP THIS SYARAT* 

 Terima kasih sudi baca.



8 comments:

Lea Azleeya said...

gut luck ya.. kita dtg dr sgmen yg sama.. :)

Nurul Syafiqa said...

Thank yoy for joining my first GA :D Goodluck!

Unni Anje said...

all the best

Intan Saffyna said...

@Lea Azleeya thanks. good luck too :)

Intan Saffyna said...

@Nurul Syafiqawelcome dear.. always support kengkawan.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Unni Anje thanks dear :)

Shainginfoz said...

Semoga berjaya menjadi pemenang ye :)
Shainginfoz

Intan Saffyna said...

@Shainginfozthanks. goodluck too :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna