Saturday, March 25, 2017

Kembali Selepas Dua Minggu Menghilang

Salam Ladiess ♥

Alhamdulilah dah selamat sampai rumah semalam. rehat pun dah cukup sekarang back to work. kerja menimbun bila bercuti selama dua minggu lepas. syukur dengan nikmat keseronokan yang diberikan, berkumpul dengan sanak saudara dikampung. banyak aktiviti yang dilakukan sepanjang bercuti. hehe

harini aku hanya nak update entry ringkas je sebab dah hampir dua minggu tak update apa-apa kat blog, kang tak pasal rank jatuh merudum pulak siapa nak jawap. haha. terima kasih pada semua blogger sebab walaupun blog ni tak update tapi ada jugak yang sudi singgah comment kat sini.

walaubagaimana aku next entry sepanjang bercuti akan menyusul ye. pelan-pelan kayuh kakak baru je balik dari kedah, semua kerja rumah kena siapkan dulu ye anak-anak baru boleh main taip-taip. hehe pagi tadi baru selesai check email, balas email. buka blog buang habuk, baca comment korang cuma belum sempat balas lagi. inshaAllah aku balas kejap lagi sambil blogwalking.

Nak gambar seketul sebagai pembuka bicara.. cehh kahakah..😅😆😂
ohh.. lagi satu terima kasih pada blog kak mia liana disebab giveaway dia aku dah jadi yang bertuah untuk dapat fridge magnet dari padang besar. thanks tau.

okey last not least, kakak nak basuh kain, lipat kain, lipat meja.. tetiba.. nak tengok filipin nak tido.. lepaihhh tu baru kakak update blogg.. hahaha k bai 💘

Terima kasih sudi baca.


10 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

Fae baru sehari dua tak update blog sudah teruk merudum stas blog fae huhu kategori blog sendu katakan hehehe

Mrs Pip said...

Lamanya menghilang..2 minggu tu..
Semoga seronok kembali bekerja..
Ok, cepat2 update kisah cuti tu..
Cheers.

Anum Abdullah said...

lama tul menghilang..

Intan Saffyna said...

@Nurfaezah Abdullah sama la saya pun blog suam2 :P

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip lama 2 week je.. inshaallah ada masa sy update kisah bercuti.. :)

Intan Saffyna said...

@Anum Abdullahtak lama sangat kan.. 2 week je :)

Nour Adieb said...

sy skrg ni menghilang tiga empat hari ja 😂 pastu muncul balik

Intan Saffyna said...

@Nour Adieb ohh.. hehe.. saya menghilang ni pun sebab balik kampung tanam jagung je.. hehe

ayunie ramli said...

Keep it up :) Tkpe, hilang sbb nk kumpul gmbr nk up entry nnt :)

Intan Saffyna said...

@ayunie ramli inshaAllah ada masa sy up entry jalan2.. hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna