Wednesday, April 19, 2017

Platform Shopping Online Di Ezbuy Malaysia

Salam Ladiess ♥

Memperkenalkan Ezbuy Malaysia dimiliki oleh Ezbuy Holding Limited, adalah sebuah pembekal berdedikasi, perkhidmatan membeli-belah online yang profesional kini telah berkembang termasuk platform membeli-belah di malaysia. Membeli belah di ezbuy sangat EZ! anda dapat menikmati 4 kali simpanan dan banyak pilihan produk dari berjuta-juta barangan yang kami tawarkan.

Mengapa beli belah di ezbuy mudah, murah, dan cepat?

Ini adalah semata-mata kerana kita membawa masuk pelbagai jenis barangan bergaya dari seluruh dunia untuk anda secara langsung mengubah cara anda membeli-belah! Anda kini boleh membeli belah diluar negara tanpa perlu mengambil pesawat selama ini masih menikmati pengalaman membeli-belah tempatan asli, termasuk pilihan dari myriad. kesenangan dan penjimatan yang besar yang kita bawa kepada anda.


cara pembelian terbahagi kepada dua bahagian iaitu ezbuy dan prime.

ezbuy - Apabila anda memlilih untuk membeli barang-barang di ezbuy yang ditandakan dengan label ezbuy, hanya perlu sekali pembayaran. pembayaran termasuk harga item, kos penghantaran antarabangsa dan kos pengahantaran tempatan. Pihak kami akan memeriksa produk untuk memastikan kualiti dan membungkus semula bungkus itu dengan mengeluarkan bungkusan yang berlebihan untuk menjadikannya kurang besar, dengan itu ia dapat mengurangkan kos, dan kos pengahantaran tempatan ditanggung oleh anda.

prime - prime adalah program keahlian yang menjamin kos pengahntaran anda dan akan ditetapkan pada kadar rata sebanyak RM8.80 tanpa mengira bungkusan, berat, dan kuantiti barangan yang dibeli setiap checkout. Label prime ditandakan dengan jelas pada semua barangan prime dengan ikon yang ditunjukan pada halaman produk untuk mengenalpastikan dengan mudah. keahlian prime berharga sesuai dengan kempuan anda iaitu sebanyak RM188 untuk tempoh 1 tahun. pengguna juga boleh mendapatkan percubaan selama 5 hari dengan hanya RM18.80. Ahli prime juga boleh menikmati 42 item barangan pada senarai pembelian prime jika barang-barang yang anda mahu beli itu tidak ditandakan sebagai prime.

Anda boleh dapatkan koleksi prime disini : https://ezbuy.my/Prime

Disini ada tiga koleksi yang trending terkini di ezbuy malaysia.

Demam k-pop telah melanda negara ini kira-kira tujuh tahun lalu membawa ramai rakyat malaysia yang jatuh cinta dengan semua perkara mengenai k-pop. Keghairahan ini adalah benar dan popular hari ini. dan masih belum ada tanda-tanda yang ia akan lupus.

K- Food - Ezbuy mempunyai shop snek korea yang berdedikasi dengan produk lengkap terus dari korea, Ia akan begitu mudah sekarang untuk anda membeli belah makanan ringan, mi segera dan minuman secara dalam talian, tanpa perlu membuat perjalanan ke pasar raya di bandar korea.

Korean Fasion Brands - Ini untuk si gadis diluar sana yang ingin menjadi Song Hye Kyo versi malaysia boleh mendandan diri anda dengan pakaian K-fesyen dari kepala hingga ke kaki. semua pakaian sangat cantik dan sesuai untuk anda. pakaian yang termasuk (tops,skirt, dress dan banyak lagi) harga yang ditawarkan sangatlah berpatutan. anda tidak perlu ragu-ragu lagi untuk membeli dengan apa yang anda inginkan.

Korean Beauty Brand - Anda hidup dan bernafas dengan segalanya tentang korea, berpakaian dari kepala hingga ke kaki dengan gaya korea, jadi bagaimana anda boleh skip langkah penting dalam mencantikkan diri dengan kosmetik korea? pilihan barangan kosmetik kami datang lebih dari lima jenama kecantikan korea termasuk pelbagai solekan dan produk penjagaan kulit.


Bride & Groom Fashion dan Maternity Wear Collection di Ezbuy Malaysia.


Bride & Groom Fashion - Merancang hari perkahwinan anda tidak perlu lagi urusan yang mahal. kerana anda boleh merancangkannya sendiri. Di ezbuy malaysia sudah sedia set pakaian pengantin yang menyeluruh untuk lelaki dan perempuan. selain dari pakaian perkahwinan, kami jugak menawarkan kasut perkahwinan serta banyak lagi kelenglapan perkahwinan yang berkaitan seperti hiasan perkahwinan dan aksesori.

https://ezbuy.my/Promotion/celebration-wedding-day.html (chinese)Maternity Wear Collection - Be a Fashionable Hot Mama! - Untuk ibu mengandung mari melihat koleksi maternity koleksi pakaian kami! mempunyai bayi dalam kandungan tidak bermakna anda hanya perlu berpakaian frumy sahaja. maternity fashionable wear dapat mengembirakan anda dengan penuh gaya! Di samping itu, kami jugak menawarkan pakaian bayi dan kanak-kanak dan kasut. Pelbagai produk kami yang lain dalam kategori ini seperti stroller & carries, toys, penjagaan bayi dan peralatan makanan.

https://ezbuy.my/Promotion/baby-fair.html


Featured Brands - Top 5 Jenama Terkenal, ini adalah lima penjual popular : (High Recommend)


Haoduoyi - Membawa kita pelbagai koleksi trending pakaian dengan gaya Eropah yang terkini termasuk dresses , tops, t-shirt, seluar dan outerwear. http://bit.ly/EuropeanOutfits
Alcastis - Apa yang ada di Alcestis adalah Pelbagai gaya kasual, funky streetwear staples, tops, seluar, dan dresses. http://bit.ly/CasualFashion
Jian La - Penjual ini terkenal dengan aksesori yang terdiri daripada anting-anting, aksesori rambut, cincin, gelang dan banyak lagi produk lain. http://bit.ly/JiaLanAccessories
Xiao.P.Bag - Style men bag ni agak sukar nak mencari, tatapi dengan Xiao.P.Bag anda boleh dapatkan pelbagai beg lelaki yang penuh gaya yang berbeza seperti bag galas, sling bag, bag tangan dan jugak boleh dapatkan bersaama koleksi wallets. http://bit.ly/xiaopbag
Pet Essentials - Dou Ma De Xing Fu Sheng Huo sebuah kedai Taobao lima bintang yang pakar dalam memelihara haiwan kesayangan. Mereka juga mempunyai pakaian haiwan peliharaan , keperluan yang lain dikatalog produk mereka. http://bit.ly/petssupplies

Insentif mendaftar dengan ezbuy malaysia. (benefit bloggers followers)
Dengan setiap pendaftaran yang mendaftar dengan ezbuy malaysia, anda akan diberikan RM15 baucer membeli belah. Daftar sekarang dan baucer tersebut akan menjadi milik anda! Jadi apa tunggu lagi? Marilah mendaftar di Ezbuy Malaysia. Terima kasih sudi baca.


3 comments:

Maisarah Humaira said...

terbaiklah ezbuy..macam2 ada!

Jom ke www.maisarahsidi.com :)

Intan Saffyna said...

@Maisarah Humaira betul tu macam2 ada.. murah pulak tu..jom la shopping dengan setiap pendaftaran akan dalam voucher RM15 tau :)

Blogger said...

Did you know you can create short links with AdFly and get cash for every click on your short urls.