Lazada Malaysia

Friday, May 5, 2017

Dapatkan Free Gift Dari Ebeli Malaysia.

Salam Ladiess ♥

Dari beberapa lepas aku nampak iklan Ebeli Malaysia ni dekat facebook, tapi aku buat biasa jela.. memang la siapa tak nak kan kalau dapat barang percuma, cuma masa tak menizinkan aku belek² website tu.. tapi harini dengan sikit masa singkat yang aku ada sempat jugak aku baca komen mereka yang dah dapat free gift tu.. teruja baq hang.. haha

aku terus sign up dan dapatkan hadiah percuma. bagi yang dapat tu best la.. bergembira la kan dapat gift dari Ebeli.. Nak tahu tak dapat free gift apa? ni haa.. tengok gambar tu.. sebenarnya kalau tengok gambar tu aku pun tak tahu apa dia tu, nampak macam fridge magnat pun ada.. tapi bila baca komen ramai yang kata pouch.

sebenarnya aku tak kisah pun apa kita akan dapat, yang penting benda tu kita dapat sebagai free gift ye dakk.. hehe aku harap masih sempat lagi la, sebab aku pun baru je sign up tadi. kalau korang nak jugak, kena cepat dapatkan..sebab expires free gift ni nak tamat dah.. caranya follow bawak ni..



Free Gift !
Expires Wednesday
Visit www.ebeli.com.my to sign up as new user + Like @EbeliMalaysia Facebook page.
Promotion valid form 03.05.2017 till 10.05.2017
Once done. please send us an email to : support@ebeli.com.my with..
1) Username :
2) Full Name :
3) Postage Address :
4) Contact No. :
* Free cute coaster gift will post to you within 14 days.

Terima kasih sudi baca.

6 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. menarik.. daftar dan dapat free gift..

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli betul tu akk, daftar n get the gift.. hehe :)

Busyra Bt Takiyudin said...

betul tu kak.. asalkan dpt hadiah free. spa tak nak. tq sbb share akak. :)

Atiqah Hanapi said...

Wahhh menariknyaa.. terima kasih sebab share :)

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin sasama busyra.. cepat dapatkan sebelum habis.. hehe

Intan Saffyna said...

@Atiqah Hanapi thanks dear, jom dapatkan free gift ni.. :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna