Friday, June 9, 2017

Menang Let's Bake with Yeo's Seri Kaya Contest!!

Salam Ladiess ♥

Alhamdulillah syukur, harini pemenang Let's Bake with Yeo's Seri Kaya Contest!! telah diumumkan harini. dan aku adalah salah seorang pemenangnya.. hehe tak sangka pulak boleh memang. aku hanya buat puding with yoes seri kaya yang tah tape tah.. but nice la kot. :)

aku first try buat puding with yeos seri kaya, dan resepi ni aku reka sendiri, kalau dah reka sendiri maksudnya aku main bantai buat jela tanpa fikir apa akan jadi seterusnya, sedap atau tak itu takpe, janji aku buat je, sebab ada alang² kena invite untuk join contest. 



ini lah hasilnya puding mangga seri kaya yang aku buat beberapa hari lepas, kalau nak tengok resepi boleh klik sini ya. senang dan mudah je bahan-bahan yang diperlukan. sesuai untuk juadah pemanis mulut berbuka puasa.

jom semak senarai pemenang Let's Bake with Yeo's Seri Kaya Contest!!



Thank you Yoes Food Malaysia. ๐Ÿ˜

Terima kasih sudi baca.

14 comments:

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... tahniah intan... wah kena cuba ni mesti best agar2 mangga yoes intan ni...

Nurzakiah Hanum said...

wow enaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Warisan Petani said...

Tahniah.

Haneeza Mohamad said...

rajinnya baking hehe

Intan Saffyna said...

@Sheila Adziz alhamdulillah.. cuba la buat lepas ni.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Nurzakiah Hanum enakk sangattt sis.. cer try :)

Intan Saffyna said...

@Warisan Petani thank you!:)

Intan Saffyna said...

@Haneeza Mohamad tetiba jadi rajin.. hehe nasib baik berbaloi :)

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniahhh kakkkk.. busyra ada dpt email dri dorang jemput join contest ni. tp busyra tak sempat nak join. huhu.

Nour Adieb said...

Tahniah ๐Ÿ˜„๐ŸŽ‰๐Ÿ‘

Lokman Hakim said...

wow..tahniah kak intan

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin yeke.. kalau join mesti busyra akan menang.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Nour Adieb tq nor :)

Intan Saffyna said...

@Lokman Hakim thanks lokman :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna