Thursday, July 6, 2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017

Salam Ladiess ♥

mood raya memang tak habis lagi, rindu nak makan laksa lagi, rindu ketupat rendang jugakk.. hehe dalam mood raya ni, nak update blog pun malas.. balik dari menternak lemak (open house) terus tido, letih sangat la tu tambah kenyang pulak kan.. parah dah macam ni.. diet pun dah kelaut.. kahkah..

takpela raya kan sebulan, nak tunggu raya lain tahun pulak.. so, yang mana ada tu kita balun saja lahh.. tak gituww.

entry raya ada tapi takdan nak taip lagi, sebelum ni pun dok draf entry client je.. alhamdulillah rezeki ramadan shawal. rezeki anak jugak.. dan ada masa secoit ni boleh la taip lalaju nak ucapkan selamat hari raya kat rakan-rakan blogger.. yang tengah meriah lagi raya kat kampung tu best la kan.. kami dah raya kat kL hehe

jom nak belanja gambar raya satu..

#teamtemamerah
kami #teamrayakL je, then pagi raya tu pegi sembahyang raya kat Masjid Wilayah Kuala Lumpur. lepas tu Putera Mikaell kena peluk cium dengan Datin Rosmah Mansur. haa sambung di entry lain ye pasal kisah di Masjid Wilayah tu. :)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN. | 2017
#salamkosongkosong #raya2017

UPDATE 15/7/2017 : Peluk Cium Datin Sri Rosmah Mansor Untuk Putera Mikaell Danish 

Terima kasih sudi baca.

3 comments:

Eeiou _ said...

Selamat hari raya juga kak <3

Noor Azlan said...

Selamat Hari Raya Intan... Maaf Zahir Batin...

Atiqah Hanapi said...

selamat hari raya aidilfitri kak :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna