Tuesday, October 31, 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna - TAMAT

Salam Ladiess ♥

Berakhir la sudah Giveaway yang telah berjaya dijalankan pada tahun ni, walaupun tak capai target tapi Alhamdulillah masih ada support dari blogger lain... Terima Kasih yang sudi sponsor Giveaway ni, dan terima kasih jugak yang sudi join memeriahkan lagi Giveway pada tahun ni.

pada yang belum tahu,.. tarikh Giveaway terpaksa dipercepatkan. mai baca sini. dan jugak ada sikit kesulitan jugak sepanjang giveaway ni berjalan.. baca kat link atas tu jugak ↑↑↑


sesiapa yang join, walaupun ada yang tak amik kisah pun pasal Giveaway ni, tapi aku mintak korang alert jugak la.. sebab takut terlepas apa-apa info yang aku nak bagitahu..😅


Klik sini - SENARAI HADIAH dan SENARAI PESERTA
pemenang akan diumukan pada 8 November 2017 inshaAllah.. melalui random.

Terima kasih sudi baca.

2 comments:

Mrs Pip said...

all the best kepada semua peserta ...
and thanks Intan buat GA ni :))

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip good luck for u sis :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2018 ©All Right Reserved by Intan Saffyna