Thursday, November 17, 2011

Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina n Rabiatul

Assalamualaikum^^

Sedang Bejalan makan jalan.. sambil pegang ice Cream Cornetto, Tetiba nampak contest menarik. dah mcm menarik-manarik tangan lily untuk taip entri join contest..
Lily Dah lama tak Join Contest.. Hari ni Tetiba rasa nak Join.. Kalau hang pa nak join klik sini.



Syarat-syaratnya :


1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan

5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni

7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu

8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D
9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

Lily Tag Pada :

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna