Thursday, November 17, 2011

Contest: Blog Ter-Comel

Assalamualaikum^^

Sedang Bejalan makan jalan.. sambil pegang ice Cream Cornetto, Tetiba nampak contest menarik. dah mcm menarik-manarik tangan lily untuk taip entri join contest..
Lily Dah lama tak Join Contest.. Hari ni Tetiba rasa nak Join.. Klik Contest: Blog Ter-Comel untuk join. *_*


Syarat-syarat-nya :
  • Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni. 
  • Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
  • Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
 ( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )
Lily Tag :
iman nasuha
tya
meen

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna