Saturday, December 31, 2011

2nd GiveAway dak Vida's

Assalamualaikum

Jauh perjalanan luas pemandangan.. lepas tu jumpa giveaway.. ada 2,3 giveaway yang lily jumpa dan lily belum join lagi.. harini lily nak join banyak-banyak sebelum masuk tahun baru lagi beberapa jam saja untuk memenuhkan entry tahun 2011..

anda nak join klik banner ok.



syarat2 nak sertai GA ni amatlah mudah...
sama macam yg sebelum ni...

1) mesti la slh seorang FOLLOWER blog vida's ni
  •     kalo x follow blh la start follow hokeyh
2) jom jengah blog penaja dan tekan FOLLOW button kat blog penaja ni (wajib )
3)kepilkan ENTRY yg bertajuk "2nd GiveAway dak Vida's" kat atas ni kat blog u all
  • create la ape2 entry pown berdasarkan tittle di atas
4) tempekkan "personal banner" Vida's di sidebar andasepanjang tempoh GA b'langsung

5)tag la sorang yg u all rase d best BLOGGER yg u all ade ;D

6) tinggalkan LINK entry GA u all kat ruangan komen disini

CONTEST BERLANGSUNG 
11/11/2011 SEHINGGA 12/12/2011


tag ?
>> http://sirambotmaggi.blogspot.com/
>>http://saranghae-ou-kyuhyun.blogspot.com/
>>http://fieynason9diary.blogspot.com/
>>http://daricahayamataku.blogspot.com/
>>http://mishluvie.blogspot.com/
 



p/s: 100 copy by orwner.


2 comments:

nurmujahidah said...

aik,, yang ni dah lepas 12 dec 2011.

Intan Wandalaara said...

@nurmujahidah hi dear..
kak lily tersilap.. dah buat baru perasan..hehe :P

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna