Saturday, December 31, 2011

END YEAR RANDOM GIVEAWAY

Assalamualaikum

Jauh perjalanan luas pemandangan.. lepas tu jumpa giveaway.. ada 2,3 giveaway yang lily jumpa dan lily belum join lagi.. harini lily nak join banyak-banyak sebelum masuk tahun baru lagi beberapa jam saja untuk memenuhkan entry tahun 2011..

anda nak join klik banner ok.



syarat-syaratnya :


  • Letak tajuk 'END YEAR RANDOM GIVEAWAY'
  • Letak banner yang tertera diatas
  • Mesti ada blog kan. Kalau tadak, memang mentah-mentah Hana reject.
  • Wajib follow blog HANA and AUNTIE SARA
  • Wajib jugak like Fanpage Hana and Sara. Wajib tau ;)
  • Wajib follow twitter Hana. Sorry menyusahkan :(
  • GA ni ada hadiah untuk Top Referral tau. So, pastikan korang promote entry korang habis-habisan. Chill :D

Dah cukup semua syarat-syarat kat atas ni? Tunggu apa lagi, jom la rebut hadiah. 
And pastikan korang hantar direct link kat kotak komen yang disediakan.
Last time Hana buat deadline 30/12/2011. Tapi InsyaAllah Hana akan lanjutkan lagi dateline dia. Nanti Hana bagitahu :)


Klik sini untuk lihat HADIAH.


tag ?


>> http://sirambotmaggi.blogspot.com/
>>http://saranghae-ou-kyuhyun.blogspot.com/
>>http://fieynason9diary.blogspot.com/
>>http://daricahayamataku.blogspot.com/
>>http://mishluvie.blogspot.com/
 




No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna