Monday, December 26, 2011

Back To School Giveaway

Assalamualaikum

Wah giveaway ni sempena nak masuk sekolah la.. best la kan nak pergi sekolah.. lily nak pergi jugak la.. tapi bukan p sekolah cuma nak hantar adik lily yang paling comel ke sekolah.. nak masuk form 1.. budak baru nak sekolah menengah..

jom join ni sama dengan lily, boring join sorang je.. klik banner tau !




Syarat-syarat penyertaan

Bermula dari 12.12.2011 (00.01) sehingga 31.12.2011 (24.00)
Buat simple entry berkaitan giveaway ini
Copy & paste banner di atas di entry tersebut dan juga di sidebar blog anda
Link back banner & entry tersebut ke MyBaby & Kids Collection 2
Tinggal kan nama, email dan link (berkaitan giveaway ini) di bhgn komen

Selepas sessi terjahan, saya akan tinggalkan komen di blog anda
Pemilihan pemenang akan dipilih melalui random.org
dan hanya SEORANG pemenang saja akan dipilih

Pemenang bertuah akan menerima hadiah berupa 


join cepat ye.. seorang pemenang je dipilih.. mesti dia pilih lily punya, dah tahu dah.. - perasan!




No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna