Monday, December 26, 2011

Free Holiday Contest with Pengantin Bridal House

Assalamualaikum

Asyik join giveaway je kan sampai melambak tapi tak menang pun.. tapi kali ni lily nak join contest pulak.. first time ni dapat contest yang menarik dan memang kelas lah sapa yang dapat hadiah tu..
tapi mana boleh orang lain dapat sebab lily nak.. nak.. nakkkk...

Ok kalau anda pun nak join skali..

klik banner ok.

Create your own banner at mybannermaker.com!



ni hadiahnya :

1 x GRAND PRIZE : 
2 days/1 nite stay at Swiss Garden Resort & Spa Kuantan (Garden View Deluxe Room for 2 person)
WORTH RM 250  !!
*terms and conditions apply
- boley pilih tarikh antara bulan March 2012 atau bulan April 2012
- Hari mestilah hari antara Hari Ahad - Khamis
- Tarikh dipilih tidak jatuh pada hari Cuti Umum dan cuti Negeri Pahang.
- No breakfast.
- For 2 Adult and 2 Child or 3 Adults.
- Garden View Deluxe Room 



2 x Consolation Prize :
1 x Make up session Worth RM 80 each.
*terms and conditions apply
- leh gune tuk dinner, jalan2, function
- haruz wat appointment ngan nurin dulu... leh tgk TAB APPOINTMENTS kat atas..
- any day as long as wat appoint dulu...

sonang ajo...Follow the steps below.... and you're on you way  to win the GRAND  PRiZE !!! 





p/s : 100% copy by owner

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna