Thursday, December 22, 2011

END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla

Assalamualaikum

Lepas dah join GA banyak-banyak sampai penat update.. tiba-tiba lily di tag pulak oleh leeza untuk join lagi GA ni.. Kalau nak dikira lebih 10 giveaway kot lily join hari ini..

ok teruskan dengan GA yang terakhir iaitu GA yang di tag tadi.

klik banner untuk join.

Nak join??Follow syarat-syarat kat bawah oke :)
  1. Follow blog CA dulu
  2. Buat entry END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla
  3. Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
  4. Tag 3 orang blogger.Make sure diorang tahu about this Giveaway
  5. Like fan page CA
  6. Wajib tinggalkan link entry korang di ruang komen 
  7. Copy senarai sponsor dalam entry uolls and LIKE for pages or FOLLOW for blog

 tag :?

>> http://sirambotmaggi.blogspot.com/
>>http://saranghae-ou-kyuhyun.blogspot.com/
>>http://fieynason9diary.blogspot.com/
>>http://daricahayamataku.blogspot.com/
>>http://mishluvie.blogspot.com/

P/S: Copy 100% by owner.



2 comments:

cahaya azyla said...

hye.awak dah tag 3 blogger belum?list down name mereka sekali :

Intan Wandalaara said...

@cahaya azyla ok. dah tag lebih dr 3.. hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna