Thursday, December 22, 2011

End Year Random Giveaway

Assalamualaikum

klik banner untuk join.



Syarat-syarat

1.Sunat follow blog ni.Kalau tak follow pun takpa,tapi nanti kalau korang menang and korang tak tahu hadiah tu ambil kat kitaorang lah yer :P

2.Buat satu entry pasal GA ni dan letakkan banner ni dalam entry korang.

3.Tag 2 orang kawan bloggers kalau letak semua followers/readers tidak dibernarkan

4.Pastikan Mereka tahu,

5.Saya memilih pemenang menggunakan Random.org.

6.Like semua fanpage sponsors

7. Buat satu entry mengenai produk Qaysaa Hijab

8.Jangan lupa comment link entry korang kat bawah ni.
-akusukamakan.blogspot.com tidak akan diterima
-akusukamakan.blogspot.com/end-year-random-giveaway lebih kurang begini akan diterima


update:tutup 24 haribulan ni

p/s: Copy 100% by owner.

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna