Thursday, December 22, 2011

GA TERAKHIR 2011 CIK MAY

Assalamualaikum


klik banner untuk join.

syarat-syaratnye adalah....
  • menjadi follower kepada blog comot ini...dan LIKE fan page INI
  • Copy banner kartun muslimah comel kat atas ni..dan WAJIB link kan banner tu kat entry ini.
  • Tajuk entry adalah "GA TERAKHIR 2011 CIK MAY"
  • Dalam entry korang tu, cite la pe azam tahun 2011 korang yang dah tercapai.nak jugak tau..;)
  • GA ni akan berakhir pada 30hb Dis iaitu hujung tahun 2011.
  • Dah siap?letak link korang kat kotak komen di bawah okei??
Aku nak pilih sendiri seorang pemenang...dan 2 orang pemenang lain aku nak guna random.org.hadiah pe yang aku nak bagi??hm..nanti aku hapdet kat entry lain ye...hehe...kalau sambutan menggalakkan, mungkin aku akan tambah lagi hadiah macam GA aku sebelum ni..

p/s: copy 100% by owner.


 

2 comments:

Cik May said...

hai..thnx comment..walaupun tak cite pasal azam, masih diterime..;)

Intan Wandalaara said...

@Cik May hi.. thanks :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna