Thursday, December 22, 2011

GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY

Assalamualaikum

klik banner untuk join.

Hi.. ni first lily tengok GA yang showkan hadiah dulu, biasanya syarat-syarat pernyertaan kan.. ok tak pe janji hadiahnya best ! >,< jom tengokk..

HADIAH UTAMA (ada dua yaitu penyertaan dari blog and non-blog):

KAIN COTTON POLKA DOTS (4m) bernilai RM70! :) 

HADIAH SAGUHATI (4 pemenang sagu hati)
TUDUNG DIAN AYU (2 helai) dan ACCESSORIES! :)


 Bagaimana nak dapatkan GIVEAWAY daripada Geylang Shop? 

Panduan untuk mereka yang mempunyai blog : 

  1. Firstly, setiap peserta wajib meng"LIKE" fan page Geylang (https://www.facebook.com/pages/Geylang/245264608841334#). 
  2. Ini bukan paksaan tapi untuk memudahkan if Geylang nak bagi sebarang announcement sebab semua announcement di letakkan di fan page sahaja. 
  3. Then, baru buat satu entry di blog anda yang bertajuk  "GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY "
  4. Letakkan gambar Kain Cotton Polka Dots yang ada kat atas ni (WAJIB letak gambar or else, anda akan disqualified).
  5. Dan jangan lupa letakkan link blog Geylang (http://geylang-shop.blogspot.com/) dan hyperlink kan.
  6. Ada dua kategori cerita. First -> Pengalaman anda membeli belah secara online baik pengalaman manis atau buruk. Second -> Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini. Jadi you guys boleh choose salah satu SAHAJA okay. jangan rajin nak buat sampai dua post. hahaha :D
  7. Link kan post anda tersebut ke comment box di bawah.


Panduan untuk mereka yang tidak mempunyai blog : 
  1. Firstly, setiap peserta wajib meng"LIKE" fan page Geylang (https://www.facebook.com/pages/Geylang/245264608841334#).
  2. Ini bukan paksaan tapi untuk memudahkan if Geylang nak bagi sebarang announcement sebab semua announcement di letakkan di fan page sahaja. 
  3. Then, tekan butan SHARE yang ada di sebelah kiri facebook anda (sila cari butang ini sampai dapat..hehe).
  4. Untuk yang tidak mempunyai BLOG, hanya ada satu kategori sahaja -> Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini. 
  5. Then if dah siap, sila tinggalkan nama anda di bahagian comment Geylang's fb wall post ANNOUCEMENT mengenai Giveaway ini.

Pemenang akan diumumkan based on entry yang paling kreatif, simple dan padat serta memenuhi syarat-syarat seperti di atas. LELAKI pun boleh kalau nak join. Boleh bagi hadiah ni kat yang tersayang..Pemenang akan diumumkan seminggu selepas penyertaan tutup :)

Kalau ada anything yang tak paham, jangan segan silu tanya kami. Insyaallah we'll answer as soon as possible ^^. Dan kami mengharapkan penyertaan yang sangat semangat dari semua. Lagi ramai yang participate lagi bagus. Sila promotekan contest ini kepada rakan taulan, sanak saudara semua okay :)


TARIKH TUTUP :  31 Disember 2011


p.s hadiah tertakluk kepada penganjur. sekiranya terdapat masalah, penganjur berhak untuk menukar hadiah yang ditawarkan.



p/s: 100% copy by owner.

2 comments:

GEYLANG said...

salam lily :)
tq sebab join..tapi saya tak jumpa awak pilih no 1 or 2 utk kategori blog..hehehe..
ke saya yang salah tgk ni?or cik lily terlupa nak post?heeee~jgn marah ea :)

Intan Wandalaara said...

@GEYLANGok mf

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna