Thursday, December 22, 2011

GIVEAWAY Lil'Qarmaa DARI CIK FA

Assalamualaikum

klik banner untuk join.

CARA-CARA NAK JOIN..

1 Wajib ada blog

2 Wajib follow blogshop Lil'Qarmaa tau bukan blog cik fa...tapi kalau nak follow blog cik fa pun boleh tapi tu sunat ja...KLIK UNTUK KE BLOGSHOP Lil'Qarmaa...

3 Lebih cantik lagi kalau LIKE FANPAGE Lil'Qarmaa jugak...nih sunat ja tau..buat dapat pahala tak buat tak berdosa...hehehe..Link Fanpage : KLIK

4 letakkan banner di atas pada entry anda dan link ke GIVEAWAY Lil'Qarmaa DARI CIK FA... iaitu entry ini...

6 buat review sikit pasal blogshop Lil'Qarmaa pada entry tersebut...tak kisah la nak buat atau tidak....TAK WAJIB nak buat review...jika ada., review adalah bonus untuk anda menang kategori review best...wajib letak website nih pada entry anda

7 dah buat semua step di atas ya.....eh...tak siap lagi tu...last step...tinggalkan link entry tersebut pada comment di bawah ya..nih untuk memastikan penyertaan anda..sila tinggalkan follower id (nama yang digunakan) untuk follow..

8 syarat terakhir ialah warganegara malaysia dan mempunyai alamat di malaysia



Hadiah tak sure lagi berapa cik fa akan sediakan..tapi ad dua kategori :
(1) pemenang akan dipilih RANDOM
(2) pemenang akan dipilih mengikut kreativiti review blogshop Lil'Qarmaa


TARIKH TUTUP : 17 DECEMBER 2011 ditambah masa sehingga 25 december 2011


TARIKH TUTUP TERBARU : 25 DECEMBER 2011



p/s: copy 100% by owner.

 

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna