Monday, January 2, 2012

Update | 1st Giveaway LilyButterfly - Hadiah Best Untuk Anda !

Assalamualaikum

Lama jugak lily tak update entry yang mengenai lily dan hari ini lily dengan rasa berbangganya menaip entri ini dengan hati sangat girang dan penuh syukur yang tak terhingga. hanya tuhan saja yang tahu perasaan lily ini..

Pernah sebelum ini lily katakan yang lily akan buat penambahan pemenang iaitu 3 orang pemenang daripada 5 pemenang tetap, jadi giveaway lily yang sulung ini akan mempunyai 8 orang pememang.
siapakah lah yang bertuah tu agaknya ? lily pun belum pasti ! semua undian akan diadili oleh random.org.. harap bersabar ye. banyak-banyakkan berdoa >,<'

Oleh itu seikhlas hati lily ingin menambah sedikit gift yang tak seberapa namun ia amat bermakna buat lily.. lily harap anda semua akan happy..
Kat bawah ini lily senaraikan hadiah - hadiahnya... anda semua diundang untuk melihatnya.. jangan rebut-rebut ok..


3 TOP WINNER


 Pemenang PERTAMA

Perfume Briney Spears for women
Bernilai RM150.00
(Jika pemenangnya adalah lelaki, perfume akan diubah dengan jemana untuk man)

 Pemenang KEDUA

Shawal Satin
(Akan diberikan mengikut citrasa warna pilihan anda)

 Pemenang KETIGA


Eyeshadow Palette (Berpilihan Warna)

Pemenang KEEMPAT


Makara Biru (Pilihan Warna Biru dan Hitam)


 Pemenang KELIMA

Makara Biru (Pilihan Warna Biru dan Hitam)

Hadiah Saguhati untuk 3 orang

3 X Header by Ifwat Syamim
sila Follow dan Like beliau.


dan

Keychin Angry Birds untuk setiap seorang.



***
TERIMA KASIH


Ok tarikh tutup giveaway ini masih lambat lagi tapi semakin hampir jadi sesiapa yang belum join cepat-cepat la join ye. Klik sini.

22 comments:

♥ aeryn ♥ said...

wow bestnye...

Niena Sofea said...

berdoa dan berharap dapat perfume britney .. =)

cik nara omey said...

harap-harap menang! nak hadiah tu..hukhukhuk,,,hope ade rezeki..amin

♥ HanaHyun ♥ said...

wah..bestnye hadiah...hope i'm a lucky one :-)

ummi_norseha said...

nak hadiah nie
hope sgt dpt....amin

xmbmrx said...

Kalau sudi, join lah :>
http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

Nizam Ijam said...

ala for women lak..hehe

Intan Wandalaara said...

@♥ aeryn ♥ hi.. memang best..

Intan Wandalaara said...

@Niena Sofea banyak2 la berdoa semoga dapat. :)

Intan Wandalaara said...

@cik nara omey semoga rezeki menyebelahi awak :)

Intan Wandalaara said...

@♥ HanaHyun ♥ hi dear.. semoga berjaya :)

Intan Wandalaara said...

@ummi_norseha berdoa2 la semoga awak terpilih.. :)

Intan Wandalaara said...

@Nizam Ijam jika lelaki memang,hadiah akan ditukar kepada perfume lelaki :)

tyra said...

harap harap ada rezeki. :) amin.

Muaz Faris said...

saya nak join la kalo camtu.. sempat lagi kan?

Intan Wandalaara said...

@Muaz Faris sempat.. cepat join.

Ema said...

Ema punyer~

http://ema-mel0dy.blogspot.com/2012/01/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html

Leen a.k.a Linda said...

harap-harap mng tmpt kedua. hehe. suke sngt adiah tuh!
amin2 :)

Intan Wandalaara said...

@Ema ok.. done. list :)

Intan Wandalaara said...

@Leen a.k.a Linda semoga jadi rezeki awak :)

Intan Wandalaara said...

@xmbmrx insyaallah akan kak lily join :)

nasha sanza said...

huhu..bestnya hadiah! dapat mascara..tau2 je saya perlu mascara..thank you so much!

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna