Monday, January 2, 2012

GIVEAWAY BY ONIE

Assalamualaikum

Salam Tahun baru ! Masih hangat lagi... Pagi-pagi buta ni sebelum buat apa-apa, lily join Giveaway yang best ni dulu.. hadiah pon best jadi best la kan.. ok kalian nak join klik kat banner ok.


Syarat-syaratnya:-
  • Mesti ada BLOG !
  • Buat tajuk entri ' GIVEAWAY BY ONIE'
  • copy banner onie kat atas tu sekali dengan link ye..
  • Jangan lupa like semua sponsor onie, onie akan cek SATU PERSATU (kan dah tercapslock,hiks)

  • Nak follow blog onie tu terserah pada anda, kalau ada perubahan pastu ampa tatau jangan marah onie,hehe...
  • sebarang syarat yang tidak dipatuhi automatik akan digugurkan,tiada aksi pilih bulu ...kena fair :)
  • pemenang dipilih dengan menggunakan random.org
  • top refferal akan ada habuan dari onie sendiri :)
  • haruslah listkan sponsor onie yeeeeeeeeeeee,copy terus pon boleyyyyy :)
  • lepas dah siap buat entri giveaway ni post a comment di entri ni,sekali sahaja ye... 



Tarikh Tamat : 30 January 2012

p/s: 100% copy by owner.

4 comments:

onie said...

akak,thank you join ye, tapi ada satu syarat belum selesai.... bloglist saya punya shawl mana?

Intan Wandalaara said...

@onie hi onie.. kak lily tak dan tadi.. skrg dah siap :)

onie said...

kak lily yang cantik,good luck tau,hiks <3

Intan Wandalaara said...

@onie jangan lupa pilih kak lily tau :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna