Monday, January 2, 2012

NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN

Assalamualaikum

Salam Tahun baru ! Masih hangat lagi... Pagi-pagi buta ni sebelum buat apa-apa, lily join Giveaway yang best ni dulu.. hadiah pon best jadi best la kan.. ok kalian nak join klik kat banner ok.


SYARAT-SYARAT :

# Warganegara malaysia .
# Follow blog nabilamars dan cik eryn .*WAJIB*
# Likes fanpages nabilamars .
# Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN" dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Eryn/NabilaMars .
# Tag sekurang-kurangnya 2 org . pasti kan mereka tahu
# Dah siap buat entry,copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Eryn/NabilaMars .
# Sesiapa yang tidak memenuhi syarat-syarat diatas , tidak akan di list kan .


HADIAH : klik sini.

SPONSER :


semua perserta dikehendaki meng like , follow , add sponser yg baik hati :


JCS , fanpages
SHOPPE LENSZ HOME , facebook
ZATYY , blogspot
ALL TYPES LENS , facebook 
SUKA COLLECTION , fanpages
Tarikh tamat : 1 February 2012


p/s: 100% copy by owner

2 comments:

kewchik said...

Hye , Kite dri ga yg sme . Kite dtg nk singgah blog awk yg cumel ni .

P/s : Tgah bosan .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/new-year-giveway-by-cik-eryn-and.html

Intan Wandalaara said...

@kewchik hi dear :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna