Friday, January 6, 2012

Apa Pun Tak Boleyyy !!!

Assalamualaikum

Burung Marah a.k.a Sama dengan lily yang tengah Marah

Aiyoo.. bengang tahap nak baling tv bagi pecah je kan.. ape pun tak boleh nak buat ! tapi bila difikirkan balik sayang pulak dengan tv LCD ni.. mahai sangat rugi.. (nak angkat tv pun tak larat ada hati nak baling pulak !) lagi pun dia tak de kena mengena dengan hal ni.. cuma lily ni je tak tahan dah mengeletar satu badan..

Line hari ini kenapa tak tahu lembab sehinggakan tiada ungkapan yang nak di bayangkan bertapa lembabnya dia.. nak update panjang merepek meraban pun tak boleh.. semua entry terpaksa dihold kan di dalam draf untuk seketika..

hanya entry ini saja yang mampu lily lepas kan disini.. letih menunggu , tunggu dan terus blah dari dunia online..
Selamat bersakit hati lily ! -.-'

p/s : Kepada peserta Giveaway lily : lily harap anda semua dapat bersabar menunggu saat genting kemenagan.. masih ada 2 hari lagi untuk meneruskan perjuangan anda..

4 comments:

CIK MAY said...

bwk sabar ye...;)

Intan Wandalaara said...

@CIK MAY tangah sabar ni..tahan.. :)

Cik Puan Muda Umi said...

sabar kak..tv mahai tu..hehe

Intan Wandalaara said...

@Cik Puan Muda Umi hehe.. tu yang dok tahan tv tu.. sayang.. :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna