Monday, January 9, 2012

Peserta Yang Meraih Kemenagan Dalam 1st Giveaway Lily Butterfly ♥

Assalamualaikum

Berdebar-debar jantung lily nak update kali ni.. rasa macam nak tercabut keluar baru lega kot.. walau bagaimana pun lily kena akur dan seiklhlas hati menunaikan tanggungjawab ni.. ok hari ini lily mengumumkan 8 orang pemenang untuk giveaway sulung lily..

Harap anda mengambil ketenangan ye.. lily nak cerita sikit kenapa lapan pemenang je? napa tak 18 ke atau 80 pemenang??.. sebenarnya lily memang suka no lapan , sebab tu lily mulakan giveaway ni dengan 8 hari bulan dan diakhiri dengan 8 hari bulan.. malam ni lily akan umumkan pemenang pada pukul 8 malam.. like 8 sebab bezday lily 8 hari bulan.. jangan lupa bagi hadiah kat lily ok..

Tiba la masanya yang anda nantikan , tapi bagi yang tidak bernasib baik tu, jangan putus asa tau.. boleh cuba lagi lepas ni.. lily akan buat lagi giveaway yang menarik dan hadiah meletup.. lily akan pilih pemenang pun lebih ramai lagi.. maybe 80 pulak kot.. hehe
insyaallah jika diizinkan..

harap bersabar..

5 Top Winners

PEMENANG PERTAMA




PEMENANG KEDUA




PEMENANG KETIGA



PEMENANG KEEMPAT


PEMENANG KELIMA




Hadiah Saguhati

PEMENANG KEENAM



PEMENANG KETUJUH




PEMENANG KELAPAN



Tahniah kepada pemenang dan tahniah jugak kepada yang sudi join giveaway ni..
Kepada pemenang sila lihat senarai hadiah yang bakal diperolehi sini
dan berikan detail anda untuk proses penghantaran. sini

Terima Kasih..

p/s: Maaf Diatas kelewatan ini, Masalah Teknikal.

24 comments:

LeenNajib said...

Congrates to all winners. xmng :( hehe

yaya said...

melepas perfume T.T

Intan Wandalaara said...

@LeenNajib Nanti cuba lagi ya :)

Intan Wandalaara said...

@yayahi.. lepas ni kak lily offer hadiah perfume untuk ramai pemenang.. boleh cuba lagi.. :D

Nyna said...

tahniah yerr sapa yg dapat perfume tu,,hehe,,melepaslah kita:D

AtyraAqilah said...

Melepaslahh :) Congrates to all winners .

AlamHati said...

tahniah pada yang menang...xde luck pulak utk GA kali ni...

tyra said...

tahniah kpd pemenang.
tak menang sebab tak ade rezeki. tapi takpe. tyra enjoy dapat join GA dari miss wandalaara. :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

ala..bila nk menang ni..:)

Cik Puan Muda Umi said...

xda nsib nk mng..xpela,tahniah pada yg mng..;)

Eiqa ciK said...

wah.. akhir nyer eiqa menang gak walaupun sagu hati..hehe
thanx kak lily.. :)

Miss Amateur Cook said...

huhu bukan rezeki saya...
congrats to all winners
^_^

... Wafa Awla ... said...

Ya Allah :) tq sangat Miss Wandalaara :) tak pe saguhati pun Wafa dah gembira :)

zareliqa afiqa said...

Tak menang pun..huhu=.=
Datang bagi makan kat 'kenet' lily jek.huhu

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, tahniah pada pemenang...
blom ada rezeki ummi lagik...huhuhu
tumpang gembira untuk mereka...

CIK MAY said...

oo..kene cek jap lagi ni..lily..tag u here..;)

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/ga-pertama-sicantik-siezuka.html

abazilah said...

tak menang . congrates winners ,

eiyna zhafirah said...

thniah pda pmnang :)

The Diary of Farah Batrisyia said...

ala , asyik tk mnang je . :/

Intan Wandalaara said...

Hi.. yang tak menang tu, boleh cuba lagi ye lepas ni.. :)

Anonymous said...

Akak cantik,kalau ade lagi hadiah,kasi saya :D

SpidermanHere said...

Alhamdulillah, menang tempat pertama :) Baru ada masa nak check sebab mmg dpt online hari Jumaat Sabtu Ahad je. Lina dah hantar mesej kat FB akak :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats.. ^_^

nasha sanza said...

yeahh! amin menang! syukur..maaf sis lambat sebab ada exam dan tak persaan..

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna