Saturday, February 18, 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

Assalamualaikum^^

Hello, Lily join Giveaway pulak hari, setelah sekian lama lily tak join.. dan baru-baru ni lily memang giveaway dari 2 orang blogger yang anjurkan giveaway tu.. kali ni harap-harap lily memang jugak, sebab sudah beberapa kali owner menjemput lily join giveaway yang lepas-lepas, tapi lily tak berkesampatan nak join, dan hari dia intive lily lagi.. so,dengan langkah kebijaksaan lily join sekarang..

Klik banner untuk join.

SYARAT-SYARATNYA

1) Mempunyai alamat di Malaysia.
2) Tak wajib follow Blog Cik Bunny dan like facebook fanpage.
3) Buat satu entri bertajuk "Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!" Tajuk lain selain ni akan di reject.
4) Copy banner giveaway DI SINI dan linkkan ke entri ni.
5) Letak link sponsor dalam entri:

6) Wajib like dan follow sponsor KECUALI dinyatakan untuk tidak wajib follow/like *pihak sponsor bukan sekadar menaja, tapi segelintir daripada mereka akan umumkan pemenang giveaway. So, please be alert k.
7) Tag kalau nak tag *tak wajib
8) Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.


Tarikh Tutup: 6 March 2012

p/s : 100% copy by owner.

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://achetercialisici.com/#dsalc]acheter cialis online[/url] - cialis prix , http://achetercialisici.com/#whdfp cialis en ligne sans ordonnance

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna