Friday, July 21, 2017

Mencintaimu Mr.Photographer Kena Jampi

Salam Ladiess ♥

huh! nak tarik nafas lega pun masih tersangakut lagi. busynya Ya Allah.. risau sangat takut blog ni terabai.. nak blogwalking apatah lagi.. masa sekarang macam air cepat je berlalu kita tanpa sedar. dunia nak terbalik ke apa nih..

kalau blog pun tak terlayan, macam mana pulak nak layan drama kat tv tu, memang tak laa kan.. kalau sebelum ni aku tak pernah tertinggal pun setiap episod drama astro ria pukul 10 malam, tapi sejak bulan ni busy nya sampai aku tak sempat nak tengok Mencintaimu Mr.Photographer. dah beberapa minggu berlalu drama tu.. banyak episod dah aku terlepas..

tapi aku tak kisah kalau terlepas episod sebab aku boleh tengok dekat http://www.layanon9.biz . masalahnya baru harini aku ada hati nak buka tengok drama tu sebabnya semua orang cakap cerita tu sweet giler sampai bersemut tv.. hah gituw..


yes yes, betul tu bersemut jugak cerita ni sampai hilang semua stress aku, penangan dia. mulut aku ni tak berenti senyum je memanjang.. buah tebiat ke apa kan.. haha tapi serius okey la first impression episod 1 bila tengok drama ni aku dah macam kena jampi.. memang kena sangat lagu tema ni dengan drama.. siapa setuju angkat tangan.🙋

tambah pulak pelokon yang comel tu yang menambat hati aku untuk tengok episod 2 dan seterusnya.. sepadan sangat tengok syafiq kyle dengan hanna ni kan.. ahh memandai aku nak kenen kan orang kan.. layan drama sudah.. 😅


lagi satu, lagu tema drama ni pun aku tetiba tersuka pulak. ehh dah kenapa aku nak dengar banyak kali ni.. ulang-ulang repeat play pulak tu.. sah la dah aku pun kena JAMPI!!! 😍

Terima kasih sudi baca.


16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SELAMAT PG JUMAAT
SINGGAH SINI
ALA X DAN NK TGK LG

Intan Saffyna said...

@Nurzakiah Hanum salam jumaat dan selamat pagi sis, nanti ada masa tgok la.. best jugak cite ni.. hehe

Sally Samsaiman said...

Sally tak tgk drama kat TV..bukan xnak sokong tapi kekangan masa..jadinya tak payah la tgk :P

Jasy zlyn said...

sweet sangat hannah delisha dengan syafiq kyle nii

zlyn said...

siapa yang belum tengok memang kena tengok

That Azie said...

@Intan Saffyna

Hai saya datang blogwalking :) done follow blog comel awk.harap sudi follow blog baru saya ye

Intan Saffyna said...

@Sally Samsaiman ala.. saya pun bukan ada masa tgh drama kt tv..tp kalau bosan2 tgok tv web je.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Jasy zlyn kan... bersemut tv tu.. hehe

Intan Saffyna said...

@zlyn betul tu sesekali kena la layan sweet2.. baru la semut hurung.. hahaa

Intan Saffyna said...

@That Azie hi, thanks sudi follow blog sendu ni.. hahaha saya akan balas balik jap g :)

Noor Maizan said...

Comel je dedua ni. hihihi.

Intan Saffyna said...

@Noor Maizan comey kan.. suka tengok :)

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

lagu Jampi tu lagi menambah rasa jugak...mmg best lagu tu

Aiman said...

dah 2nd last episod baru tengok dan baru tahu ada heroin yang comel haha

helloaiman

Intan Saffyna said...

@Mrs Fuzy sweetsourleyra betul tu sis.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Aiman kan.. comelkan.. macam patung :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna