Sunday, July 16, 2017

Jatuh Cinta Dengan Keajaiban Glow Glowing Cerah Seawal 7 Hari

Salam Ladiess ♥

Masih lagi dengan mood raya.. bila hari raya ni kan kita akan jumpa dengan ramai orang, kakadang orang yang kita akan jumpa tu tak dijangka, tetiba je akan muncul di rumah terbuka, betul tak? siapa pernah dapat situasi macam ni? aku lah tu, selalu terkejut sebab kakadang kita tak bersedia pun. dengan gemuknya dengan muka bersepahnya.. hahaha terlalu rendahnya diri ini. :)

bila ada yang memperkenalkan Glow Glowing 4in1, aku dapat selesaikan masalah kulit muka secepat mungkin dan seawal 7 hari sahaja. hilang semua parut manja tu, serius tau. Ajaibnya GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 ... kulit dah putih semulajadi sekarang ... kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri ... tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss !!!


 Glog Glowing memang sangat sesuai dengan semua peringkat umur, lelaki dan perempuan. jadikan ia rutin harian inshaAllah perubahan ketara akan berlaku. memang magic skincare ni.



 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN
 1. COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
- membersihkan kulit wajah
- menanggalkan sel2 kulit mati
- menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
- wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
- menghalus dan mencerahkan kulit
- mengurangkan keduta / garis penuaan
- dengan kolagen gluta Q 10 muka sabun akan kelihatan muda setiap masa
 2. DAY -PINKY BEAUTY
- melindungi kulit wajah dari sinar uv
- menghilangkan flex hitam
- menjadikan tonasi kulit lebih sekata
- menghalus & melicinkan kulit
3. GLOW NIGHT
- menghilangkan flek hitam
- menjadikan tonasi kulit lebih sekata
- menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
- mengurangkan kedutan / garis penuaan 
4. NIGHT GLOWING
- mencerahkan kulit wajah
- mengecilkan lubang pori-pori
- menghaluskan kulit wajah
- mengurangkan parut jerawat & jeragat
- merawat kulit yang bermasalah
CARA PENGGUNAAN:
- bersihkan muka dengan kolagen gluta Q 10 sabun sebanyak 2-3 kali sehari
Siang
- Setelah mandi dengan kolagen gluta Q 10 sabun, pakai Day-Pinky Beauty
Malam
- Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam (selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)
Harga :  RM69.00 WM RM73.00 EM

cara dapatkan produk glow glowing by dara anggun ni mudah saja, banyak di jual di tokoh² jamu yang berdekatan, atau agent/stokis seller online yang berdaftar. pastikan dapatkan yang original tau. atau anda jual boleh beli di website dan facebook berdaftar

Website : http://www.daraanggun.com/
Facebook : https://www.facebook.com/DaraAnggunHQ1/

Terima kasih sudi baca.

2 comments:

Noor Maizan said...

Saya tak pernah pakai lagi ni, hehe...tapi adik sy pernah pakai dulu nak hilangkan burn dia bersukan, mmg jdi.

Intan Saffyna said...

@Noor Maizan kan.. glow glowing memang berkesan.. hehe :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna