Saturday, March 10, 2012

Awesome First Giveaway by Fieka and Lysa

Assalamualaikum^^

Pagi-pagi buta belum sarapan lagi dah bw sana-sini.. sebelum terlambat tetiba jumpa giveaway ni.. then terus join cepat-cepat sebab tarikh tamat dah nak tamat.. anda nak join jugak ke? cepat sikit ok.. hadiah dia best-best ni ok.. klik banner ok..


syarat pengertaan simple^^
~WAJIB follow blog Lysa and Fieka ( senang nak tahu perkembangan GA )
~Lelaki dan perempuan dibenarkan
~Malaysian only.
~WAJIB letak banner and buad post yg bertajuk " Awesome First Giveaway by Lysa and Fieka " 
~Linkkan banner terus ke entry GA Lysa atau Fieka
~WAJIB like churpchurp Lysa and Fieka
~Linkkan post korang kat comment entry Lysa if dari blog Lysa and comment entry Fieka if dari blog Fieka *   Di CBOX TAK DITERIMA *
~Pastikan URL post korang betul. URL macam nih " http://momodomowinky.blogspot.com " tidak akan diterima dan DIBATALKAN terus !
~WAJIB LIKE // FOLLOW fanpage sponsor 
~Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu pasal GA nih. 
~Tiada sesi mengundi tapi akan diadili oleh MR.RANDOM.ORG :) Biar adil !

Tarikh Tutup : 1 February 2012 - 20 March 2012

Tag : Nanasyahirah

ok, Done dear.^^

10 comments:

syahirah said...

terima kasih tag saya ^ _ ^

syahirah said...

saya da join :)

Intan Wandalaara said...

@syahirahoo.. ok2.. gud luck ye :)

Budak cadburry said...

http://mistaqila.blogspot.com/2012/03/segmen-klik-klik-money-income.html

Jemput Join Segmen simple nie

Budak cadburry said...

http://mistaqila.blogspot.com/2012/03/segmen-klik-klik-money-income.html

Jemput Join Segmen simple nie

Onitsuka_hana said...

gud luck :)

Intan Wandalaara said...

@Budak cadburry hi.. insyaallah.. akan join u :)

Intan Wandalaara said...

@Onitsuka_hana hi.. thanks dear :)

Lissa. said...

Lysa datang melawat :)
Good Luck!

Intan Wandalaara said...

@Lissa. hi.. thanks dear :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna