Saturday, March 17, 2012

CheQpPJoY Shop Giveaway

Assalamualaikum^^

Lily di tag oleh cik http://cappuccinochocolate.blogspot.com/ dan terus join. harap menang la kan.
awak yang ramai-ramai tu nak join jugak ke ? cepat klik banner ok.

klik banner tu ok.

syarat-syarat penyertaan:
1. jadi follower cheqppjoy.com..kalau xnk pon xpe..heee
2. peserta WAJIB like page Cheqppjoy Shop. untuk join GA ni, peserta kene ada blog and facebook.
3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "CheQpPJoY Shop Giveaway" dan tag kepada 2 orang kawan..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye..paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
4. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
5. penyertaan bermula 05 Mac 11 sampai 26 Mac 2012.

1x Hadiah Utama

atau
  atau 
  atau 



Tag : http://sya-fiqah99story.blogspot.com/ | http://feeraakira.blogspot.com/

7 comments:

EnciK AxixOu said...

bru nk join..upeny untk pompuan je..hahaha

CheQ PP JoY said...

thnx dear :)

Intan Wandalaara said...

@EnciK AxixOu boleh je join :)

Intan Wandalaara said...

@CheQ PP JoY welcome dear :)

Intan Wandalaara said...

@CheQ PP JoY welcome dear :)

azam said...

nice...dgn model sekali ke menang?...hahaha

Intan Wandalaara said...

@azamkalau nak menang sekali ngan model p tanya owner contest.. :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna