Sunday, December 18, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 11 : 5 Lagu Cinta Kegemaran

Salam Ladiess ♥

waw! lagu cinta. oleh kerana dah berapa hari terskip entry blogging challenge ni, aku malas nak taip panjang. dah lah baru balik kenduri. penat , tak larat , mengantuk. tapi disebabkan aku kena cari lagu cinta kegemaran, so aku nak bukak youtube jap.

confirm tak ngantok dah sebab layan lagu-lagu kat utube. ok jap nak cari lagu dulu.
okey..


1.Tuhan Jagakan Dia 

2.Disaat Aku Mencintaimu
3.Takkan Terpisah

4.Pelengkap Hidupku

5.Aku Dan Dirimu

gigih tau aku siap masukkan video sekali supaya korang tak payah susah² nak search kat youtube.. selamat melayan sesama.. tolong slowkan speaker laptop korang, sebab baru best layan lagu slow² sambil tido.

kbai.😋
  Terima kasih sudi baca.


4 comments:

Shahida Dzulkafli said...

First time dengar..
Best-best lagu nya..

Jun Zie said...

auww sweet ny =D

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli Yela.. lagu ni dah lama da.. kadang2 kita terlepas pandang kan.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Jun Zie auww! :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna