Saturday, December 17, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 : Vision Board' Pengasas

Salam Ladiess ♥

untuk vision tahun ni ada yang belum tercapai dan yang dapat dicapai pun sudah. alhamdulillah berkat doa , usaha dan tawakal inshaallah Allah bantu. yang belum capai tu boleh bawak ke next year. 

(Aku nak skip sementara tajuk ni boleh?? , ada masalah teknikal yang aku perlu selesaikan sebelum aku siapkan entry ni.. tapi entry lain still on. aku akan continue edit entry ni next time, tapi aku tak nak simpan dalam drif. aku nak publish jugak.) harap maklum.

update temporary 18 dec 2016
9.53 pm



Terima kasih sudi baca.

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna