Saturday, January 21, 2017

Birthday Party Danish #turn1 | 2016

Salam Ladiess ♥

#trowback again. birthday anak umi setahun. semangat umi daddy nak buat birthday party ni, yela kan first time sambut birthday anak sendiri. walaupun simple je tapi dah tetap meriah bila di sambut dengan keluarga.

sebenarnya turn two is coming dah danish ni this year in a few days, tapi umi baru berkesempatan taip entry ni rushing. sebab umi tak nak terlepas walaupun sekali dan update perjalanan danish dari umur satu hari till today.

nanti danish dah besar boleh tolong baca kan balik blog ni untuk umi bila umi dah tua nanti. huhu
#23january2016
segala persiapan adalah dirancang secara sederhana saja. menu untuk masjlis  masak sendiri je.cuma ayam dan kek kita main order kat kedai. entry akan dipenuhi dengan gambar, harap tak membosan la.. hehe
Happy Birthday to you putera mikaell danish #danishturn1
serius, disebabkan dah setahun da bezday turnone berlalu, umi sendiri dah lupa ape nak cerita dalam entry ni. kita tengok gambar je la ye.. sebab kadang² ingatan umi akan kembali bila berpandu gambar. hehe

video on instagam 
A video posted by Intan Saffyna (@intansaffyna) on
more video : https://www.instagram.com/p/BA5FHKtDnqr/
more video : https://www.instagram.com/p/BA5HfJ5Dnh4/

last doa umi, semoga danish menjadi anak yang soleh,menghormati umi daddy, orang lebih tua, bijak dalam setiap perkara. bertimbang rasa dan dimurahkan rezeki. inshaAllah. doa umi sentiasa mengiringi danish dunia dan akhirat.
 tak lama dah nak turn two, beberapa je lagi. umi daddy bahagia tengok danish membesar depan mata dengan keadaan yang sentiasa sihat. Amin.

Terima kasih sudi baca.

10 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..menghitung hari nak masuk umur 2 tahun pulak ya sayang :)

Nina Mads said...

happy belated birthday :)

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnya diaaa. <3

Cik Itah said...

danish da dua tahun ye.. semoga menjadi anak yang baik :)

LYAfrina said...

waa..mesti happy
happy birthday danish..
smoga trs mbesar dgn sihat n bjaya duniakhirat..aamin

Intan Saffyna said...

@PeRdU cINta dah 2 years skang.. hehe

Intan Saffyna said...

@Nina Mads thanks :)

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin thanks unty busyra :)

Intan Saffyna said...

@Cik Itah inshaAllah, amin. dah 2 tahun skg :)

Intan Saffyna said...

@LYAfrinatq unty.. inshaAllah, Amin :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna