Saturday, January 28, 2017

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 26 : Kids (Putera Mikaell Danish)

Salam Ladiess ♥

Tajuk kids kali ni, hari yang ke-26 , tapi rasanya dah minggu ke dua puluh nam baru nak taip entry ni, memang dah banyak skip. sebabnya aku tak layak ikut cabaran ni..huhu masa memang tak mengizinkan untuk ikuti cabaran blogging ni setiap hari. serius.

kali entry paling senang untuk post sebabnya aku malas nak taip banyak² tapi aku rajin nak masuk gambar bagi penuh satu entry..

disebabkan anak aku yang sorang ni baru masuk dua tahun, aku nak penuhkan dengan gambar dia dalam ni. hehe
Gambar random dari umur two month till now two years


bila danish dah umur dua tahun, umi rasa masa tu cepat sangat berlalu.. umi rindu sangat waktu jaga danish masa baby dulu. rindu sangattt. bagi umi, nak jaga danish dulu sangat senang. danish tak meragam pun, malam tak ganggu umi tido, danish pun tido lena jugak. walaupun first time, umi rasa mudah jaga danish.

umi bersyukur sangat, bila Allah dah tentukan umi masa nak bersalin danish dulu sampai kena opret, tapi Allah senang kan umi masa nak menjaga danish dulu sampai sekarang. Alhamdulillah. percaturan yang Allah berikan sangat baik.

umi sentiasa berdoa moga danish sentiasa sehat dan bijak, dimurahkan rezeki supaya umi dapat membesarkan danish dengan sempurna.inshaAllah.

 Putera Mikaell Danish, turn 2👦

Terima kasih sudi baca.


4 comments:

AMER JAYA said...

membalas kunjungan dan follow blog. btw comel nye Putera Mikaell Danish... :D

Intan Saffyna said...

@AMER JAYA thanks ye follow sini :)

LYAfrina said...

Comey sgt.. Dr kecil... Smpai besar

Intan Saffyna said...

@LYAfrina thank you akak :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna