Saturday, March 11, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

Salam Ladiess ♥

Hi, nampak macam dah ramai kengkawan yang join contest ni.aku pun tak nak ketinggalan jugak untuk join.sebab lagi ramai yang join lagi tinggi nilai hadiah yang akan dapat. menarikkan. sebelum tu aku nak ucapkan happy birthday to Lazada , yang ke lima tahun tak sangka dah lima portal shopping online paling best abad ini. dulu masa mula berkenalan dengan lazada, aku hanya mampu tengok je barang dalam tu, sebab tak reti macam mana nak shopping..kehkeh.. harga di lazada memang murah beb!, tapi sekarang aku bukan sekadar tengok² je ye, aku dah jadi pengguna setia lazada dan dah jadi satu tempat paling mudah untuk shopping. boleh kata kan setiap bulan aku dan seluruh adik beradik aku akan shopping di lazada.

Sempena birthday lazada yang ke-5 ni ada bebagai tawaran hebat di Lazada dengan diskaun yang diberikan sehingga 90% waw!!! omg.. 😍 bermula pada 22-24 March 2017 ini. jom shopping di lazada.

Lazada Birthday Sale http://www.lazada.com.my/birthday-sale/

Apa yang anda suka tentang Lazada Malaysia?
Apa yang dalam lazada malaysia boleh dikatakan aku suka semuanya, dari segi mencari sesuatu barang sangat mudah dan details, barang yang aku cari tu memang selalunya ada di lazada, harga murah berbanding portal shopping online lain. lagi² diskaun yang diberikan jugak melampau-lampau best nya. cara bayaran dia pun senang, biasanya aku guna debit card je. atau Cod. kalau cod pun servis dia sangat bagus. malam ni order esok pagi barang dah terpacak depan rumah. waw! hehe
Tiga top produk di Lazada Malaysia (Produk Kegemaran)
sk-II travel exlusive

aku selalu usha skincare sk-II travel exlusive ni, aku ada set trial ni dulu kawan aku bagi, sampai sekarang tak habis lagi, aku sayang nak pakai. kahkah lepas tu aku selalu tengok kat lazada kot² ada diskaun. tapi sampai hari ni tak beli pun. haha. tapi serius sk-11 ni memang best pakai. botol pun comel je. 
Chriszen Mekaup Set
aku pernah try pakai roller moist cream ni cousin aku punya, aku rembat la sikit pakai. best jugak benda ni rupanya. terus aku jatuh cinta pandang pertama dengan roller moist cream, dah macam kek pun nama dia. selalu jugak buka kat lazada. kira dah dari barang febret pulak lepas ni,
LED Shoes Flashing Sneakers
yang ni pun antara dah jadi febret aku, aku tengah on the way nak beli kasut ni, dah kenapa nak beli kasut ada lampu.. ehh suka hati la kan.. hehe aku ingat aku beli kasut ada lampu untuk anak aku sorang dah cukup kan.. rupanya umi dia pun nak kasut ada lampu.. fuhh.. aku tak kisah pun pakai kasut ada lumpu.. okey what. 😝

pendapat anda agar Lazada Malaysia dapat di pertingkatkan 
aku rasa lazada malaysia kena memperbanyakkan lagi barangan dari luar negara seperti barang dari china, korea, dan thailand, dan berikan dengan harga yang berpatutan serta mampu beli oleh semua orang. sebab aku ada je orang yang akan mencari barangan dari luar. 
kalau boleh buat sistem chat dengan pembeli pun bagus jugak, senang nak berinterasi, memang boleh email dengan penjual tapi prosesnya agak lambat sikit.. 
bagi aku, selalu la buat collaboration dengan blogger pun dapat meningkatkan lagi lazada malaysia sebab mempromosi sesebuah produk dilaman tersebut. dan jangan lupa invite saya. hehe
rasanya itu saja la pendapat yang aku nak sampaikan. lain semua okey, servis pun okey.. barang pun selamat sampai di tangan pembeli.

Apakah ucapan birthday anda untuk Lazada Malayia?
Happy Birthday lazada yang ke lima, semoga terus success dimasa akan datang dan memberikan perkhidmatan terbaik untuk para pelanggan. semoga Lazada Malaysia dapat memberi impak terbesar di dunia. I love Lazda Malaysia. 😘
marilah kita memeriahkan lagi Lazada Birthday Blogger Contest ni, terbuka kepada semua blogger, tarikh tamat pada 23 march 2017. (11.59pm) semoga kita semua dikurniakan rezeki seluas-luasnya.. inshaAllah. :)

Terima kasih sudi baca.


11 comments:

Noor Maizan said...

Good Luck Akak :)

Mrs Pip said...

Goodluck..
Mrs pip pun dah joi...
Yg tak join lg, jom join ramai2..

Unni Anje said...

all the best kak...

Shikin Razali said...

Best of luck, sis.. Singgah sini dan saya nak jemput sis untuk join segmen saya..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/segmen-awak-follow-saya-saya-follow.html

Ana Suhana said...

Good luck sis. =)

ucing said...

Hi terima kasih saya follow awak yang ke 2222 (^_^).

Ana Fatihah said...

Good luck sis! Kita pun join jugak contest ni. moga rezeki kita bersama. hihi

Follow sini! :D

shameel Iskandar said...

Good luck Intan. Maaf saya x dpt follow intan balik sebab blog saya ada mslh error

Intan Saffyna said...

@Noor Maizanthanks may.. good luck too :)

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip good luck awak..

Intan Saffyna said...

@Ana Fatihah good luck.. semoga ada rezeki utk kita semua nanti.. hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna