Friday, May 19, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

Salam Ladiess ♥


Klik Banner untuk join :)

SG Shop nak bagi RM1000, siapa taknak kan.. tapi dapat Rm100 credit je la ye untuk 10 orang yang bertuah.. okey sangat la tu.. hehe


Klik Sini.

Dari mula aku daftar SG Shop ni, memang aku dah usha sandle ni. sebab macam cantik je macam comel je.. hehe.. senang nak sarung je kalau pegi event, penat kot nak pakai kasut tinggi sambil dukung anak..  so, kalau ditakdirkan aku menang credit rm100.. boleh la laju-laju aku tekan Add To Cart. :)

barang lain belum fikir nak beli ape, sebab kalau ada ada credit baru syokk nak usha barang.. tolong la aminkan doa aku ni.. hehe

untuk siapa yang nak belum join, marilah join ramai2.. mana tahu ada rezeki korang kan.. tarikh tamat 31may.. good luck semua :)

Terima kasih sudi baca.


No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna