Thursday, June 22, 2017

Ms V Hormon Homemade Paling Berkesan

Salam Ladiess ♥

Hi semua pembaca blog ni, persiapan raya dah siap ke? tinggal beberapa hari lagi nak raya ni, mood raya pun makin nak sampai jugak.. tapi bila nak raya bukan persiapan raya saja yang kita perlu siapkan.. persiapan diri dalam bab kesihatan pun penting jugak tau. lagi-lagi kesihatan dalamam yang melibatkan hormon dan mood. bila hormon dan mood berubah susah la kan  jumpa sana saudara, keluargan dan jiran-jiran. takkan bermurung dalam bilik je kan..  bila kita sihat pasti ceria je sambut tetamu yang di datang bertandang.. betul tak?

bukan hanya nak sambut raya kita kena jaga kesihatan malah setiap masa jugak kena berada dalam keadaan sihat.. memang susah sebenarnya nak kekal maintain kan kesihatan dalaman ni, nak kawal emosi lagi la susah kan.. setiap wanita mesti ada masalah peruban hormon yang tak menentu ni, aku pun melalui situasi yang sama jugak. sebab tu aku nak memperkenalkan satu produk hormon homemade yang terbaik dari indonesia yang mengunakan bahan-bahan semulajadi dan boleh menyeselesaikan masalah hormon yang suka berubah-ubah tu.

Apa tu masalah hormon?

masalah hormon sering terjadi pada wanita, Hormon adalah badan kimia kecil yang bergerak bebeas di sekitar aliran darah untuk memberi rangsangan kepada organ dan jaringan tubuh agar menjalankan fungsi mereka.hormon ini berkerja keras untuk mempengaruhi kesihatan ada dalam banyak bidang. misalnya dalam bidang perkembangan dan pertumbuhan tubuh, sistem metabolisme makanan, fungsi seksual, fungsi kognitif dan mood serta suhu badan.


Ms V Hormon Homemade Paling Berkesan - sebab apa aku kata ia paling berkesan, sebab aku merasakannya sendiri jamu homemade dalam masa dua minggu, semua masalah ms v selesai. boleh lah beraya sakan raya ni tanpa memikirkan ketidakselesaan. ini serius tau. tidak singkalkan lagi keajaibannya.. confirm dapat ubati masalah  hormon dalaman korang kepada mood yang lebih ceria di hari raya.

bahan-bahan jamu tradisional dari indonesia yang digunakan sangat semulajadi serta dari tumbuh-tumbuhan tau, dan mujarab untuk mengatasi masalah miss v korang.. iaitu kunyit, halia dan manjakani.

nampak tak dalam satu cupsule ada tiga bahan. itu semua bahan-bahan semula jadi homemade. fungsi ms v hormon ni adalah dapat menganjalkan payudara, mencegah dari cancer ovari, mengurangkan masalah keputihan, mengecutkan rahim, memberi keseimbangan hormon. ms v jamu hormon homemade yang baik untuk kesihatan dalamam kita. inshaAllah. that why la aku nak ajak korang semua try jamu ajaib ni.
cara pengambilan pun bukan susah sangat, hanya 1 biji je satu hari sebelum sarapan atau sebelum makan apa-apa. jamu cupsule ni tak sesuai bila datang bulan atau period, untuk wanita mengandung pun tidak sesuai jugak. :)
selepas baca entry ni, wajib la try satu boleh sorang, ada promosi tau sekarang. 😊
SELLING PRICE : 1 BOTTLE 30 CAPSULE RM78+RM8 POSTAGE
BUY 2 BOTTLE RM120 +FREE POSTAGE 
untuk maklumat lanjut layari facebook : https://www.facebook.com/istylebeautesanctuary/
atau call : 016-295 3156



Terima Kasih Sudi Baca.


No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna